Cod produs: HSTHBSY0077

Fixativ SYOSS Ceramide, 300ml

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Fixativ SYOSS Ceramide

  Syoss performanta profesionala. Syoss cu complexul ceramidekeratin, dezvoltat si testat impreuna cu stilistii, formeaza o matrice pe par ce fortifica coafura, ofera 48h fixare de lunga durata si confera echilibrul perfect intre fixare si suplete. Fixativ spray ceramide complex fortifica firul de par pentru 48h fixare mega-puternica. 48h de fixare a parului si 100% putere. Nu lipeste firele de par, se indeparteaza usor prin periere si ajuta la protejarea parului de radiatiile UV.

  Stilistul Syoss recomanda: Aplica pe parul uscat. Pulverizeaza in reprize scurte. Pentru finisarea coafurii: pulverizeaza de la o distanta de 30 cm. Pentru coafarea suvitelor: pulverizeaza de la radacini inspre varfuri, apoi modeleaza-le in forma dorita.

  Despre Syoss:

  La Syoss noi credem ca toata lumea merita un par frumos ca la salon, in fiecare zi. Produsele noastre de styling sunt inspirate din saloane si dezvoltate si testate impreuna cu stilistii, continand formule de inalta performanta pentru coafuri de lunga durata, la tine acasa.

  Syoss. Par frumos ca la salon. Uimitor in fiecare zi.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2

 • Intrebari
  0