Cod produs: GELA9186100

Gel de curatare matifiant L'OREAL PARIS Pure Clay, 150ml

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Gel de curatare matifiant L'OREAL PARIS Pure Clay

  3 Argile Pure + Extract de Eucalipt. Gelul curata si purifica tenul, lasandu-l matifiat. Actiune anti-recidiva. Utilizare dupa utilizare, tenul este matifiat, improspatat si mai frumos.

  Laboratoarele L'Oreal Paris au selectat 3 Argile Pure si extract de Eucalipt pentru a obtine un gel de curatare ce lasa tenul purifiat, matifiat si improspatat. Textura sa se transfora intr-o spuma fina ce elimina impuritatile (exces de sebum, reziduuri de machiaj).

  • Elimina impuritatile (exces de sebum, reziduuri de machiaj);
  • Matifiaza tenul.

  Inovatie:

  3 Argile Pure + Extract de Eucalipt. Gelul curata si purifica tenul, lasandu-l matifiat. Actiune anti-recidiva. Utilizare dupa utilizare, tenul este matifiat, improspatat si mai frumos. Laboratoarele L'Oreal Paris au selectat 3 Argile Pure si extract de Eucalipt pentru a obtine un gel de curatare ce lasa tenul purifiat, matifiat si improspatat. Textura sa se transfora intr-o spuma fina ce elimina impuritatile (exces de sebum, reziduuri de machiaj). Potrivit tuturor tipurilor de ten. Testat sub control dermatologic. Aplicati produsul pe fata umeda si masati delicat, prin miscari circulare. Insistati pe barbie si nas. Evitati conturul ochilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu apa din abundenta. In caz de iritatii sau disconfort, reduceti frecventa utilizarii. Nu ingerati.

 • Caracteristici generale

  Tip produsGel de curatare
  SetNu
  BeneficiiCuratare
  UtilizareCuratare
  Tip tenMixt, Gras
  Cantitate150ml
  Continut pachetGel de curatare matifiant L'OREAL PARIS Pure Clay, 150ml

  Valabilitate

  ValabilitateConform informatiilor inscrise pe ambalaj

  Recomandari

  RecomandariA se citi instructiunile referitoare la posibilele reactii alergice inainte de utilizare, A se feri de indemana copiilor
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.