Gin

(82 produse)
  82 produse

  Ginul este o bautura inventata de catre olandezi dar foarte mediatizata si populara in Anglia, ajungand acum sa fie bautura lor nationala.

  Ginul este creat din distilarea cerealelor sau a maltului si ca acesta sa se poata numi ''Gin'’ trebuie sa aiba neaparat juniper berries (ienupar). Insa, unele branduri mai adauga si alte plante precum coriandru, piper, lemongrass, coaja de portocala, piersica si multe altele.

  Ginul este facut sa fie combinat cu alte bauturi deoarece ierburile si mirodeniile prind viata in cocktailuri si adauga complexitate bauturii. Ginul este cea mai folosita bautura din lume in cocktailuri datorita diversitatii aromelor pe care le prezinta.

  Descopera aromele fine ale sortimentelor precum BeefEater Gin, Whitley Neill Gin si Bombay Gin, perfecte pentru a-ti imbogati paleta gustativa. Bucura-te de momente racoritoare alaturi de gin cocktails subtile sau de o experienta mai extravaganta cu gin roz si arome florale inedite. Imbunatateste-ti rafinamentul cu pahare de gin de cea mai inalta calitate, potrivite pentru orice ocazie, indiferent daca preferi ginul uscat sau variantele sale mai complexe precum Roku Gin, Gin Bombay Sapphire sau Bickens Gin. Alege cu incredere din gama noastra diversificata, inclusiv clasicul Gordon's Gin, si bucura-te de momente pline de savoare si prospetime.

  Printre cele mai cunoscute branduri de Gin putem enumera: Wembley, Hendrick's, Tanqueray, Gordon's, Bulldog si multe altele. Exista si gin din alte locuri in afara de Anglia, precum: Japonia, Italia, Noua Zeelanda, si altele.

  Bucura-ti simturile cu un gin tonic de cea mai inalta calitate, avand la dispozitie selectia noastra variata de marci renumite precum Wembley Gin, Hendricks Gin, Gin Tanqueray si multe altele. Descopera aromele fine ale sortimentelor precum BeefEater Gin, Whitley Neill Gin si Bombay Gin, perfecte pentru a-ti imbogati difersitatea aromelor. Bucura-te de momente racoritoare alaturi de gin cocktails subtile sau de o experienta mai extravaganta cu gin roz si arome florale inedite. Imbunatateste-ti rafinamentul cu gin de cea mai inalta calitate, potrivit pentru orice ocazie, indiferent daca preferi ginul clasic sau variantele sale mai complexe. Alege cu incredere din gama noastra diversificata, inclusiv clasicul Gordon's Gin, si bucura-te de momente pline de savoare si prospetime.

  Exploreaza gama noastra diversificata si descopera universul complex al ginului chiar astazi! Alege experienta ta preferata si bucura-te de savoarea inconfundabila a celor mai fine sortimente. Comanda acum si lasa-te purtat de gustul autentic al ginului!

  Intrebari frecvente

  Ginul este creat din distilarea cerealelor sau a maltului si ca acesta sa se poata numi ''Gin'’ trebuie sa aiba neaparat juniper berries (ienupar).

  Ginul se bea de obicei cu apa tonica sau in cocktailuri, fiind adesea folosit ca baza pentru bauturi racoritoare complexe.

  100 ml de gin are 222 de calorii, ceea ce inseamna ca un shot de 50 ml are 111 de calorii iar un shot de 30 ml are in jur de 67 de calorii.