Gin

(99)

  Daca vrei sa bei ceva cat mai fin, alege sa bei gin!

  Dincolo de rima, ginul este popular pentru modalitatile in care poate fi combinat in long drinks-uri cat mai fresh si revigorante, fara ca tu sa simti gustul de alcool puternic. Te bucuri de efectele alcoolului evitand gustul acela intepator si deranjant, de care unii se feresc. 

   

  Cel mai popular asociere cu gin

  Cea mai populara metoda de a consuma gin este in bautura gin tonic, adica gin amestecat cu apa tonica si lamaie. In categoria noastra dedicata, vei gasi o multitudine de tipuri de gin din care sa alegi si sa pregatesti gin tonic acasa, dupa reteta ta favorita: gin clasic, gin cu capsune, gin cu lamaie, gin cu portocala rosie cu gin Hendricks, gin Wembley sau cu gin Tanqueray. 

   

  Ce pret are ginul?

  Ginul poate varia la pret in functie de modul in care este produs si de calitatea ingredientelor. De regula, cu cat este mai scump ginul, cu atat este mai fin la gust. Asadar, gin tonic pret mare sau mic? Oricare ar fi pretul sau alegerea ta, aceasta ramane cu siguranta bautura preferata a multora pentru ca ginul, precum multe bauturi, se alege, adeseori, cu inima. Conteaza cu cine si de ce il bei.

   

  Intrebari frecvente

  Ginul spre deosebire de vodka nu se face din cartofi. Acesta se realizeaza prin distilarea maltului si infuzarea lui cu ienupar. Fara ienupar, ginul nu poate fi numit gin.

  Ginul tonic se realizeaza cu apa tonica 130-150ml, 40ml de gin, niste feliute de lamaie, gheata si in functie de gusturi se poate adauga si menta sau alte arome.

  Concentratia de alcool din gin se invarte pe la 40-45%.

  Un pahar care contine 45 de ml de gin si 130 ml de apa tonica se poate invarti pe la 140 de calorii. Daca in loc de apa tonica se adauga suc, atunci si caloriile cresc.