Hitman 3 Deluxe Edition PS5

Cod produs: JOCPS5HITMAN3DE
 
359,91 lei
in anumite magazine

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere

  Hitman 3 Deluxe Edition contine:

  • Deluxe Escalation Contracts
  • Deluxe Suits and Items
  • Digital Soundtrack
  • Digital “World of HITMAN” Book
  • Director Commentary

  Fii din nou Agentul 47 in finalul dramatic al trilogiei World of Assassination

  Agentul 47 revine ca un asasin profesionist total lipsit de scrupule in Hitman 3 si da cele mai importante lovituri din cariera. Cand se mai linistesc lucrurile, 47 si lumea sa vor fi cu totul altfel.

  Viziteaza locuri exotice, profita de numeroasele ocazii de a-ti folosi creativitatea – un univers tactil si captivant in care ai incredibil de multe variante si care se poate relua la nesfarsit.

  Locatiile din Hitman si Hitman 2 pot fi importate in Hitman 3, ca sa te poti distra din nou cu fiecare joc din trilogia World of Assassination. La lansare, tot progresul facut in Hitman 2 se preia direct in Hitman 3.

  Locatia Dartmoor

  Locatia Chongqing

  Locatia Dubai

  Functii cheie

  Invata sa-ti folosesti sculele

  Instrumentele, armele si obiectele noi te ajuta sa-ti planifici fiecare misiune. Camera este un nou obiect care te insoteste in toate misiunile si operatiile contractate. Foloseste-o ca sa accesezi de la distanta usile incuiate sau ca instrument de investigare, ca sa aduni informatii.

  Schimba-ti strategia

  Descopera noi modalitati de a interactiona cu lumea si deblocheaza scurtaturi utile pe masura ce avansezi cu misiunea. Explorarea si curiozitatea sunt recompensate cu oportunitati noi la reluarea jocului.

  Defineste-ti stilul de joc

  Executa contractele cu prudenta, cu creativitate sau haotic si vei primi o evaluare dupa misiune: Apprentice Sniper, Expert Marksman sau, desigur, Silent Assassin, titlul la care aspiri.

  Caracteristici PS5

  Aspect vizual incredibil: Rezolutia 4K si grafica HDR cu pana la 60 fps te fac sa te simti de parca ai fi cu adevarat in Dubai sau in cafenelele aglomerate din Chongqing.

  Incarcare rapida: Hitman 3 foloseste la maximum incarcarea de mare viteza de pe SSD-ul ultrarapid. Calatoreste spre celalalt capat al lumii ca sa incepi fara intarziere urmatoarea misiune a Agentului 47.

  Declansatoare adaptive: Simte rezistenta tragaciului in declansatoarele adaptive ale controlerului DualSense in Hitman 3.

  Feedback haptic: Traieste senzatii autentice la fiecare foc, datorita feebackului haptic creat pentru fiecare arma in parte, transmis de controlerul DualSense. 

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020