Cod produs: HOTFTUPL3707IXS

Hota insula FRANKE FTU PLUS 3707 I XS, 1 motor, 670 m3/h, D 37 cm, inox

4.068,90
-10%
3.662,01 lei
stoc epuizat

Produse Resigilate

Garantia produsului nou
Retur gratuit in 14 zile
Produsul a fost testat
 • Ambalaj original deteriorat.
  Ambalaj original rupt/distrus.
  Deformari minore la carcasa / muchii.
  Deformari minore pe panou lateral stanga.
  Deformari minore pe panou lateral dreapta.
  Deformari minore frontal.
  Disponibil in
  Depozit Chiajna
  Str Adriana nr 3, sat dragomiresti Deal, comuna dragomiresti vale
  Ilfov
  pret produs nou 3.662,01
  2.746,51 lei
 • Descriere

  Hote minunat de practice

  Cu un design elegant si folosind o tehnologie de varf, hotele Franke aduc stil si rafinament in arta de a pastra bucataria aerisita si libera de mirosuri nedorite.

  Hota potrivita pentru bucataria Dvs.

  Alegeti dintr-o gama variata de hote cu design si finisaje din otel inoxidabil clasic, negru intens sau sticla de un alb pur.

  Pline de caracteristici minunate

  Hotele Franke au fie un buton Soft Touch, fie comenzi electronice sau tactile functionale. Pentru unele modele exista optiunea cu telecomanda. Toate modelele includ mai multe trepte de viteza, de la 3 pana la 8. Unele includ si o setare pentru intensitate mare, pentru o functionare intensa de scurta durata, pentru indepartarea mirosurilor neplacute cat mai rapid posibil.

  Eficiente oricare ar fi stilurile lor

  Hote care pornesc si se opresc automat. Hote care gliseaza din suprafata de lucru. Hote montate pe perete. Hote pentru insule de bucatarie. Din sticla sau inox si cu o mare varietate de culori si capacitati de extractie a aerului viciat. Veti gasi exact ceea ce va trebuie.

  Despre Franke

  Franke este o companie elvetiana cu 70 de subsidiare in 40 de tari la nivel global. Bazele companiei au fost puse in anul 1911, primele chiuvete fiind produse in anul 1925. Este cel mai mare producator de chiuvete pentru bucatarie din lume si este lider in cercetarea si dezvoltarea unor material si a unor produse noi pentru bucatarie. Franke este principalul furnizor de sisteme incorporabile pentru bucatarii casnice.

  Franke Romania este parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporatiei multinationale Franke Artemis si activeaza pe piata local din anul 1998 fiind lider pe piata autohtona de echipamente incorporabile pentru bucatarii destinate uzului casnic.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
  Include taxa verde: 20,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  0