Hub-uri USB

(47 produse)

   

  Hub USB la cel mai mic pret din Romania!

   

  Extinde numarul de porturi USB cu un hub USB de pe site-ul nostru. 

   

  Daca nu ai suficiente porturi USB, ai venit in locul potrivit si, cu siguranta, te putem ajuta in aceasta situatie. Cu un hub USB poti evita astfel de scenarii cand vrei sa folosesti o tastatura extra pentru laptopul tau si un stick USB, un hard extern sau un ssd extern, toate in acelasi timp.

   

  Astfel, conectezi hub-ul USB la laptop sau calculator si automat dispui de mai multe porturi USB pentru a conecta mai multe dispozitive. Pe langa acest lucru, unele hub-uri dispun si de sloturi pentru carduri de memorie externe.

   

  Iti punem la dispozitie branduri de top, iar calitatea acestora este asigurata. Poti alege Hama, Promate, Myria, D-Link si multe alte branduri, in functie de nevoile tale, dar si de bugetul de care dispui. Prin urmare, te poti bucura de produse premium la cel mai mic pret din Romania, alaturi de o garantie de 2 ani.

   

  Daca vrei sa-ti cumperi un hub USB nou, atunci ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum un hub USB si bucura-te de 24 de luni garantie comerciala si 14 zile timp de retur.

   

   

  Intrebari frecvente

  Un hub USB este un dispozitiv care are capacitatea de a transforma un singur port USB in mai multe porturi, pentru a putea conecta mai multe dispozitive la un anumit sistem, acest hub USB fiind similar cu o priza multipla. Toate dispozitivele care sunt conectate prin intermediul unui hub USB partajeaza latimea de banda care este disponibila pentru acel hub.

  Gama noastra iti pune la dispozitie hub USB cu 3, 4, 5 ,7 ,11 sau 12 porturi, in functie de nevoile tale. Disponibile pentru mai multe tipuri de porturi: USB 2.0, USB 3.0, HDMI, RJ45, Jack dar si altele, hub-urile noastre USB sunt perfecte pentru a-ti extinde numarul de porturi USB.