Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: IMPG3Q47A

Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M203dw, A4, USB, Retea, Wi-Fi

 
Reducere
23%
769,90lei
999,90
Stoc epuizat
 • Obtineti mai multe pagini, performanta si protectie superioare (1) de la un echipament HP LaserJet Pro, sustinut de cartusele de toner JetIntelligence. Stabiliti un ritm mai rapid al afacerii: imprimati imediat documente fata-verso si gestionati simplu, pentru a contribui la maximizarea eficientei.

   

  Imprimare rapida, eficienta energetica

  • Imprimati in ritmul afacerii – aceasta imprimanta este echipata pentru imprimare fata-verso rapida.
  • Luati documente de care aveti nevoie si plecati. Imprimati primele pagini in numai 7 secunde. (2)
  • Economisiti energia cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off. (3)

   

  Gestionati cu incredere imprimarea la nivelul intregii firme

  • Centralizati controlul mediului de imprimare cu HP Web Jetadmin – si cresteti eficienta  firmei. (8)
  • Identificati dispozitive noi si obtineti informatii despre imprimare, descoperind si monitorizand de la distanta cu HP Web Jetadmin. (8)
  • Utilizati functiile de protectie bazate pe politici pentru flota de imprimante, cu HP JetAdvantage Security Manager (optional). (9)

   

  Calitate HP – la fiecare imprimare

  • Produceti text clar, nuante intense de negru si imagini clare cu tonerul negru de precizie.
  •  Nu va lasati inselat de alternativele care imita produsele originale HP. Asigurati-va ca beneficiati de calitatea pentru care ati platit.
  • Imprimati de 2x mai multe pagini decat cu cartusele standard, utilizand cartusele de toner originale de capacitate extinsa HP (optionale). (10)
  • Obtineti mai multe pagini ca oricand1 si urmariti paginile ramase, pentru a va asigura ca obtineti valoarea pentru care ati platit. (11)

   

  Imprimarea mobila este simplificata

  • Imprimati de la dispozitive iPhone® si iPad® utilizand AirPrint®, care ajusteaza automat lucrarile la formatul de hartie corect. (4)
  • Imprimati direct de la dispozitivul mobil la imprimanta echipata pentru Wi-Fi Direct® – fara a accesa reteaua companiei. (5)
  • Imprimati cu simplitatea trimiterii unui e-mail, direct de la un smartphone, o tableta sau un notebook, utilizand HP ePrint. (6)
  • Trimiteti lucrari de la smartphone, tableta sau PC catre orice imprimanta a companiei, utilizand Google Cloud Print™ 2.0. (7)

   

  1) Pe baza capacitatilor cartuselor conform ISO/IEC 19752 pentru cartusele de toner LaserJet originale HP 30A Negru in comparatie cu cartusele de toner LaserJet originale HP 83A Negru si pentru cartusele de toner LaserJet originale de capacitate extinsa HP 30X Negru in comparatie cu cartusele de toner LaserJet originale de capacitate extinsa HP 83X Negru. Detalii la http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

  2) Masurare efectuata utilizand ISO/IEC 17629. Viteza exacta depinde de configuratia sistemului, de aplicatia software, de driver si de complexitatea documentului. Aflati mai multe la http://www.hp.com/go/printerclaims.

  3) Capabilitatile tehnologiei HP Auto-On/Auto-Off depind de imprimanta si de setari.

  4) Dispozitivul mobil trebuie sa aiba iOS v7.0 sau o versiune superioara. Aflati mai multe la http://www.hp.com/go/mobileprinting.

  5)Caracteristica este acceptata pe anumite imprimante. Inainte de imprimare, dispozitivul mobil trebuie sa fie conectat direct la semnalul unei imprimante sau al unui echipament MFP compatibile cu Wi-Fi Direct®. In functie de dispozitivul mobil, poate fi nevoie si de o aplicatie sau de un driver. Pentru detalii, vizitati http://www.hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi Direct este o marca comerciala inregistrata a Wi-Fi Alliance®.

  6) Imprimanta necesita inregistrarea unui cont ePrint. Poate fi necesara o aplicatie sau un software. Afla mai multe la http://www.hp.com/go/mobileprinting.

  7)Necesita inregistrare la Google Cloud Print™ si cont Google. Afla mai multe la http://www.hp.com/go/mobileprinting.

  8)Nu toate caracteristicile HP Web Jetadmin sunt acceptate de HP LaserJet Pro M203. HP Web Jetadmin este disponibil pentru descarcare fara costuri suplimentare la http://www.hp.com/go/webjetadmin.

  9)Pe baza cercetarii interne HP privind ofertele concurente (comparatie a securitatii dispozitivelor 1/2015) si raportului privind solutiile, referitor la HP JetAdvantage Security Manager 2.1, de la Buyers Lab, 2/2015. Necesita cumparare separata. Pentru detalii, vizitati http://www.hp.com/go/securitymanager.

  10) Comparatie bazata pe capacitatile cartuselor conform ISO 24711, pentru cartusele de toner LaserJet originale de capacitate extinsa HP 30X Negru in comparatie cu cartusele de toner LaserJet originale HP 30A Negru. Detalii la http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

  11) In comparatie cu indicatoarele de nivel ale cartuselor pentru produsele HP anterioare.

  12) De asemenea, pot fi necesare aplicatii sau software suplimentare si inregistrarea unui cont HP ePrint. Unele caracteristici necesita cumpararea unui accesoriu optional. Aflati mai multe la http://www.hp.com/go/mobileprinting.

 • Caracteristici generale

  TehnologieLaser
  FormatA4
  InterfataUSB, Retea, Wireless
  Ciclu lunar maxim20000
  Alimentare hartieTava de intrare de 250 coli, tava prioritara pentru 10 coli
  Tava iesire (coli)150

  Printare

  Mod tiparireMonocrom
  Rezolutie (dpi)Pana la 1200 x 1200
  DuplexAutomat
  Prima pagina (s)6.7 secunde
  Tip suport listareHartie (laser, simpla, foto, aspra, velina), plicuri, etichete, carton, carti postale
  Greutate mediu printare (g/mp)60 - 163; ADF: 60 - 163
  Limbaj de imprimarePCL5c, PCL6, PS, PCLm, PDF, URF, PWG
  Dimensiuni printareA4; A5; A6; B5 (JIS); 76 x 127 la 216 x 356 mm

  Consumabile

  TonerCF230A HP 30A Negru 1.600 pagini; CF230X; HP 30X Negru 3.500 de pagini
  DrumCF232A HP 32A 23.000 de pagini

  Informatii suplimentare

  Memorie256 MB
  Procesor800 MHz
  Conectivitate1 USB 2.0 de mare viteza; 1 retea Ethernet 10/100; Wi-Fi 802.11b/g/n încorporat
  Afisaj / Panou comandaLED buton: 4 indicatoare cu LED (wireless, pregatit, atentie, toner); 3 butoane (reluare, anulare, wireless)
  Putere consumata (W)480 wati (imprimare activa), 1,9 wati (pregatit), 0,5 wati (repaus), 0,8 wati (oprire automata/activare prin USB, activate la expediere), 0,05 wati (oprire automata/pornire manuala), 0,05 wati (oprire manuala)
  SO compatibileWindows: 10, 8.1, 8, 7, Windows Vista (32 biţi); Apple OS X El Capitan (v10.11), Yosemite (v10.10), Mavericks (v10.9)
  Alte detaliiTehnologie HP Auto-on/Auto-off; AirPrint 1.5 cu senzor de prezenta a suportului, tehnologie Instant-on, tehnologie HP Auto-On/Auto-Off, cartuse JetIntelligence, certificat Mopria, imprimare Wi-Fi Direct, imprimare duplex
  Continut pachetHP LaserJet Pro M203dw; toner LaserJet HP Starter Negru (1.000 pag.); tambur de imagine LaserJet HP (23.000 pag.); documentatie si software pentru imprimanta pe CD-ROM; drivere de software si documentatie pe CD-ROM-uri; CD-uri cu software si documentatie

  Garantie

  Garantie comercialaConform certificatului de garantie emis de producator
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareAlb
  Dimensiuni (L x A x I cm)37.05 x 40.74 x 22.39 (minim); 37.05 x 62.44 x 35.95 (maxim)
  Greutate (Kg)6.9
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.

   Include taxa verde in valoare de 8,00 lei.