Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M203dw, A4, USB, Retea, Wi-Fi

Cod produs: IMPG3Q47A
Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M203dw, A4, USB, Retea, Wi-Fi
Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M203dw, A4, USB, Retea, Wi-Fi
Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M203dw, A4, USB, Retea, Wi-Fi
Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M203dw, A4, USB, Retea, Wi-Fi
Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M203dw, A4, USB, Retea, Wi-Fi
Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M203dw, A4, USB, Retea, Wi-Fi
 
799,90 lei
Include taxa verde: 8,00 lei.
stoc epuizat
Garantie de conformitate: 24 luni
 • Descriere

  Obtineti mai multe pagini, performanta si protectie superioare (1) de la un echipament HP LaserJet Pro, sustinut de cartusele de toner JetIntelligence. Stabiliti un ritm mai rapid al afacerii: imprimati imediat documente fata-verso si gestionati simplu, pentru a contribui la maximizarea eficientei.

   

  Imprimare rapida, eficienta energetica

  • Imprimati in ritmul afacerii – aceasta imprimanta este echipata pentru imprimare fata-verso rapida.
  • Luati documente de care aveti nevoie si plecati. Imprimati primele pagini in numai 7 secunde. (2)
  • Economisiti energia cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off. (3)

   

  Gestionati cu incredere imprimarea la nivelul intregii firme

  • Centralizati controlul mediului de imprimare cu HP Web Jetadmin – si cresteti eficienta  firmei. (8)
  • Identificati dispozitive noi si obtineti informatii despre imprimare, descoperind si monitorizand de la distanta cu HP Web Jetadmin. (8)
  • Utilizati functiile de protectie bazate pe politici pentru flota de imprimante, cu HP JetAdvantage Security Manager (optional). (9)

   

  Calitate HP – la fiecare imprimare

  • Produceti text clar, nuante intense de negru si imagini clare cu tonerul negru de precizie.
  •  Nu va lasati inselat de alternativele care imita produsele originale HP. Asigurati-va ca beneficiati de calitatea pentru care ati platit.
  • Imprimati de 2x mai multe pagini decat cu cartusele standard, utilizand cartusele de toner originale de capacitate extinsa HP (optionale). (10)
  • Obtineti mai multe pagini ca oricand1 si urmariti paginile ramase, pentru a va asigura ca obtineti valoarea pentru care ati platit. (11)

   

  Imprimarea mobila este simplificata

  • Imprimati de la dispozitive iPhone® si iPad® utilizand AirPrint®, care ajusteaza automat lucrarile la formatul de hartie corect. (4)
  • Imprimati direct de la dispozitivul mobil la imprimanta echipata pentru Wi-Fi Direct® – fara a accesa reteaua companiei. (5)
  • Imprimati cu simplitatea trimiterii unui e-mail, direct de la un smartphone, o tableta sau un notebook, utilizand HP ePrint. (6)
  • Trimiteti lucrari de la smartphone, tableta sau PC catre orice imprimanta a companiei, utilizand Google Cloud Print™ 2.0. (7)

   

  1) Pe baza capacitatilor cartuselor conform ISO/IEC 19752 pentru cartusele de toner LaserJet originale HP 30A Negru in comparatie cu cartusele de toner LaserJet originale HP 83A Negru si pentru cartusele de toner LaserJet originale de capacitate extinsa HP 30X Negru in comparatie cu cartusele de toner LaserJet originale de capacitate extinsa HP 83X Negru. Detalii la http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

  2) Masurare efectuata utilizand ISO/IEC 17629. Viteza exacta depinde de configuratia sistemului, de aplicatia software, de driver si de complexitatea documentului. Aflati mai multe la http://www.hp.com/go/printerclaims.

  3) Capabilitatile tehnologiei HP Auto-On/Auto-Off depind de imprimanta si de setari.

  4) Dispozitivul mobil trebuie sa aiba iOS v7.0 sau o versiune superioara. Aflati mai multe la http://www.hp.com/go/mobileprinting.

  5)Caracteristica este acceptata pe anumite imprimante. Inainte de imprimare, dispozitivul mobil trebuie sa fie conectat direct la semnalul unei imprimante sau al unui echipament MFP compatibile cu Wi-Fi Direct®. In functie de dispozitivul mobil, poate fi nevoie si de o aplicatie sau de un driver. Pentru detalii, vizitati http://www.hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi Direct este o marca comerciala inregistrata a Wi-Fi Alliance®.

  6) Imprimanta necesita inregistrarea unui cont ePrint. Poate fi necesara o aplicatie sau un software. Afla mai multe la http://www.hp.com/go/mobileprinting.

  7)Necesita inregistrare la Google Cloud Print™ si cont Google. Afla mai multe la http://www.hp.com/go/mobileprinting.

  8)Nu toate caracteristicile HP Web Jetadmin sunt acceptate de HP LaserJet Pro M203. HP Web Jetadmin este disponibil pentru descarcare fara costuri suplimentare la http://www.hp.com/go/webjetadmin.

  9)Pe baza cercetarii interne HP privind ofertele concurente (comparatie a securitatii dispozitivelor 1/2015) si raportului privind solutiile, referitor la HP JetAdvantage Security Manager 2.1, de la Buyers Lab, 2/2015. Necesita cumparare separata. Pentru detalii, vizitati http://www.hp.com/go/securitymanager.

  10) Comparatie bazata pe capacitatile cartuselor conform ISO 24711, pentru cartusele de toner LaserJet originale de capacitate extinsa HP 30X Negru in comparatie cu cartusele de toner LaserJet originale HP 30A Negru. Detalii la http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

  11) In comparatie cu indicatoarele de nivel ale cartuselor pentru produsele HP anterioare.

  12) De asemenea, pot fi necesare aplicatii sau software suplimentare si inregistrarea unui cont HP ePrint. Unele caracteristici necesita cumpararea unui accesoriu optional. Aflati mai multe la http://www.hp.com/go/mobileprinting.

 • Specificatii

 • Recenzii
  41 recenzie

 • Intrebari1 intrebare

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020