Imprimante Multifunctionale la cel mai mic pret din Romania!

 

Nelipsita din orice birou sau casa

 

Imprimanta multifunctionala este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din niciun birou. Special creata pentru a eficientiza munca angajatilor si a creste productivitatea, acest tip de imprimanta de mari dimensiuni scaneaza, copiaza si printeaza documentele importante la o simpla atingere de buton. Perfecte pentru imprimarea volumelor foarte mari de documente, imprimantele multifunctionale sunt echipate cu alimentatoare automate de documente pentru a copia sau scana documentele cu mai multe pagini fara sa fie nevoie de interventia cuiva.

 

Imprima documente cu lejeritate din confortul casei

 

O imprimanta pentru acasa te poate scapa dintr-o situatie urgenta in care ai nevoie rapid de niste documente sau cereri printate, fara sa fii nevoit sa te deplasezi. Pentru cei care nu stiu ce imprimanta sa aleaga, am pregatit pe site o gama variata de produse. Imprimantele inkjet reprezinta varianta cea mai simpla si compacta pentru acasa, iti permite sa printezi usor si rapid fotografii vii colorate si documente mult mai clare. Imbunatatite cu un mod silentios, imprimantele de uz cotidian sunt mult mai silentioase si se adapteaza perfect in orice locuinta. Imprimantele laser echipate cu functia de Wi-Fi poate printa cu usurinta chiar si documentele de pe telefon, in timp ce imprimantele ciss printeaza poze la o calitate uimitoare datorita setului de cerneluri care ofera o schimbare radicala a culorilor. Cartusele imprimantelor ciss nu trebuie inlocuite, ci pur si simplu trebuie sa adaugi cerneala in rezervoarele exterioare.

 

Gama variata de plottere, scannere si imprimante termice la cele mai mici preturi

 

Nelipsite din orice birou de arhitectura sau grafica publicitara, plotterele sunt dispozitive destinate redarii pe hartie a desenelor tehnice, a graficelor si a bannerelor de mari dimensiuni. Designul sustenabil al noilor generatii de plottere contribuie la reducerea emisiilor de carbon, sunt mult mai prietenoase cu mediul, ocupa mult mai putin spatiu si folosesc cu pana la 95% mai putina cerneala pentru operatiunile de intretinere.

Scannerele sunt la fel de esentiale pentru birou cum sunt imprimantele sau multifunctionalele deoarece pot scana pana la 50 de pagini pe minut, usurand foarte mult munca atunci cand vorbim de volume mari de documente.

Imprimantele termice imprima etichete care iti vor scoate din anonimat documentele sau obiectele pe care vrei sa le etichetezi. De mici dimensiuni si foarte compacte imprimantele termice pot fi conectate la laptop si PC, poti adauga text si imagini sau iti poti personaliza etichetele.

 

Nu uita sa adaugi in cos si consumabile pentru imprimante pentru ca situatiile neprevazute sa nu te prinda nepregatit. Tipareste documente si fotografii la cea mai inalta calitate cu ajutorul cartuselor de cerneala de la noi de pe site.

 

Bucura-te de cel mai mic pret din Romania si comanda acum imprimante si multifunctionale potrivite nevoilor tale!

Intrebari frecvente

Alege imprimanta pentru acasa in functie de bugetul de care dispui, de specificatiile imprimantei si nevoile tale.

Imprimantele laser folosesc tehnologia de imprimare xerografica si sunt foarte utile in mediul business datorita rapiditatii cu care pot imprima un volum mare de documente si pot reproduce o serie variata de fonturi. Imprimantele laser de ultima generatie sunt mult mai silentioase si reprezinta un avantaj pentru pozitionarea acestora in birou.

La noi pe site gasesti o gama variata de imprimante, multifunctionale, plottere, scannere, consumabile imprimante si imprimante pentru etichete. Alege aparatul potrivit pentru birou sau acasa in functie de nevoile tale.