Cod produs: AISAURAPAD15WBK

Incarcator wireless PROMATE AuraPad-15W, universal, QI, Ultra Fast Charging 15W, negru

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Incarcator wireless PROMATE AuraPad-15W

  Incarcator wireless Ultra-Fast Charging 15W

  Proiectat pentru diferitele nevoi de incarcare, AuraPad-15W este un Incarcator wireless QI ultra-rapid care ofera o putere de 15 W, de aproape 3 ori mai rapida decat incarcarea wireless standard. Bucurati-va de experienta de incarcare rapida cu cea mai recenta tehnologie pentru iPhone12 / 12 Pro / 12 Mini / 12Pro Max. iPhone 11, XS, X, XR, 8 si alte dispozitive compatibile cu Qi fara haosul multor cabluri.

  Perfect pentru iPhone 12 Series

  Uimitorul incarcator wireless magnetic de 15W este proiectat cu abilitate pentru a incarca rapid dispozitivele dvs. iPhone. Cu o putere extraordinara de 15 W, va ajuta sa incarcati dispozitivele iPhone, iPad, iPod mai repede decat orice alt incarcator standard. Acum, incarcati efectiv iPhone 12/12 Mini / 12 Pro Max si alte dispozitive iPhone precum iPhone X / iPhone XS / iPhone XS Max / iPhone XR / iPhone 8 Plus / iPhone 8 oricand aveti nevoie.

  Protectie antiderapanta

  Materialul antiderapant de pe partea de jos a incarcatorului va ofera o experienta de incarcare mai stabila. Lipindu-se intr-un singur loc fara miscari extreme, incarcatorul wireless asigura o mentinere ferma a dispozitivelor pentru o incarcare rapida si eficienta.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  3

 • Intrebari
  0