Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: LAUDYHOODLINER

Insonorizant auto DYNAMAT HOODLINER, 19mm, 1.1mp

 
429,90lei
Stoc epuizat
 • Insonorizant auto DYNAMAT HOODLINER, 19mm, 1.1mp

  Eficienta spumei acustice depinde de capacitatea sa de a transforma undele sonore in energie termica. Hoodliner are o combinatie de celule deschise si inchise pentru a accepta undele sonore si a le disipa. Daca toate celulele spumoase sunt deschise, undele de sunet pur si simplu trec. In schimb, daca toate celulele din spuma sunt inchise, putine unde de sunet ar fi absorbite. Spuma acustica Hoodliner este turnata in foi, atingand niveluri rezistive consecvente in intreaga spuma. Astfel, este asigurata absorbtia maxima a sunetului.

  Despre insonorizare:

  Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop.

  Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare. Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

  • Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.

  • Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”. Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.

  • Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

 • Caracteristici generale

  Tip insonorizantCompartiment motor
  Suprafata acoperita (m2)1.12
  Tip produsFono-absorbant
  Grosime (mm)19
  CuloareNegru
  Continut pachet1 folie
  Dimensiuni81.0 x 137 cm

  Garantie

  Garantie comerciala2 ani
  Garantie de conformitate2 ani
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.