Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: LAUDYSUPERLITE

Insonorizant auto DYNAMAT SUPERLITE, 1.8mm, 4.5mp

 
949,90lei
Stoc epuizat
 • Insonorizant auto DYNAMAT SUPERLITE, 1.8mm, 4.5mp

  Utilizati Dynamat SuperLite cand trebuie sa reduceti zgomotul in masina si sa obtineti un sunet mai bun, fara a adauga prea multa greutate. Dynamat SuperLite poate fi utilizat pentru acoperirea completa a interiorului autovehiculului dvs. sau doar in zone cu probleme de rezonanta sonora ridicata. Nu necesita niciun echipament special, deci este foarte simplu de taiat si instalat. Se va potrivi cu usurinta cu toate suprafetele interioare, iar cauciucul butilic lipicios va adera si va ramane pe loc fara nici o pregatire speciala de suprafata

  Despre insonorizare:

  Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop.

  Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare. Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

  • Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.

  • Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”. Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.

  • Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

 • Caracteristici generale

  Tip insonorizantUsa, Podea, Plafon, Portbagaj, Compartiment motor
  Suprafata acoperita (m2)4.5
  Tip produsFono-absorbant
  Grosime (mm)1.8
  CuloareNegru
  Continut pachet4 folii
  Dimensiuni45.7 x 81.2 cm

  Garantie

  Garantie comerciala2 ani
  Garantie de conformitate2 ani
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.