Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: LAUSTPCRYSTAL

Insonorizant auto STP CRYSTAL, 15mm

 
Reducere
29%
46,08lei
64,90
In anumite magazine
 • Insonorizant auto STP CRYSTAL, 15mm

  Lentila acustica STP CRYSTAL este proiectata pentru imbunatarirea sunetului difuzoarelor auto si prevede 3 beneficii :

  -amortizarea vibratiilor de la spatiul din interiorul usii

  - absorptia sunetului reflectat in interiorul usii

  - suprimarea de rezonante negative emise de peretele din spatele difuzoarelor.

  Insonorizantul auto STP CRYSTAL este un material multistrat compus din 3 straturi. Un strat frontal din folie de aluminiu, un strat de material cu rolul de absorptia sunetului, si un ultim strat pe baza de cauciuc si polymeri acoperit cu un strat de hartie anti-adeziv.

  Rolul acestuia este de a reduce zgomotul si vibratiile si de a neutraliza presiunea acustica astfel eliminand undele reflectate , rezultand sunete clare , perfecte fara distorsiuni.

  Acesta se lipesfte foarte usor in interiorul usi, in spatele difuzorului audio.

  • Pachetul contine 2 panouri hexagonale.

  Despre insonorizare:

  Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop.

  Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare. Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

  • Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.

  • Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”. Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.

  • Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

 • Caracteristici generale

  Tip insonorizantUsa
  Tip produsVibro-absorbant, Fono-absorbant
  Grosime (mm)15
  CuloareNegru
  Continut pachet2 folii
  Dimensiuni20 x 20 cm

  Garantie

  Garantie comerciala2 ani
  Garantie de conformitate2 ani
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.