Cod produs: JINMTMS1976

Joc constructie magnetic MAGSPACE Carnival, 3 ani +, 46 piese

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Joc constructie magnetic MAGSPACE Carnival, 3 ani +, 46 piese

  Jocul de constructie magnetic Magspace – Carnival Set contine 46 de forme geometrice multicolore care introduce copilul in lumea minunata a parcului de distractii.

  Jocul de constructie Magspace, cu piese magnetice de forme si culori diferite este util atat pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare cat si a perceperii relatiilor spatiale.

  Setul contine 46 de piese magnetice usor de manevrat de catre copii si este compus din 12 triunghiuri, 22 patrate, 1 figurina fata rotativa, 1 figurina baiat rotativa, 2 hexagoane si 8 piese speciale suport care permit asamblarea intr-o multime de obiecte specifice parcului de distractii: roata, carusel, leagan etc.

  Jocul magnetic de constructie Magspace este util atat pentru uz individual cat si pentru utilizarea in colectivitati: gradinite, scoli, activitati after-school, locuri de joaca etc.

  Varsta recomandata: 3 ani +.

 • Caracteristici generale

  Tip produsJoc de constructie
  PentruUnisex
  Numar piese46
  Dezvoltare abilitatiComunicare, Concentrare, Atentie, Creativitate, Dexteritate, Logica
  Varsta3 ani +
  MaterialPlastic
  Alte detaliiJocul de constructie Magspace, cu piese magnetice de forme si culori diferite este util atat pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare, cat si a perceperii relatiilor spatiale; Este util atat pentru uz individual, cat si pentru utilizarea in colectivitati
  Continut pachet1 x Joc de constructie magnetic Magspace 56 piese

  Altele

  CuloareMulticolor
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.