Cod produs: ANVKL1939X5CFR

Antivirus KASPERSKY Internet Security 2019, 1 an, 3 utilizatori, Licenta de reinnoire, Retail

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Kaspersky Internet Security ofera protectie exhaustiva impotriva a diferite tipuri de amenintari la adresa securitatii informatiilor, de atacuri in retea, tentative de phishing si mesaje spam. Diferite functii si componente ale protectiei sunt disponibile ca parte a aplicatiei Kaspersky Internet Security pentru a va oferi o protectie complexa.

  Protectia computerului

  Fiecare tip de amenintare este tratat de o componenta de protectie dedicata. Puteti activa si dezactiva componentele de protectie si puteti configura setarile acestora.

  Pe langa protectia in timp real furnizata de componentele de securitate, va recomandam scanarea regulata a computerului pentru virusi si alte programe malware. Acest lucru este necesar pentru a preveni orice posibila raspandire a programelor rau intentionate care nu fost descoperite de componentele protectiei; de exemplu, pentru ca securitatea a fost setata la un nivel scazut sau din alte motive.

  Pentru a mentine la zi aplicatia Kaspersky Internet Security, trebuie sa actualizati bazele de date si modulele software utilizate de aplicatie.

  Unele activitati specifice care trebuie executate ocazional (cum ar fi eliminarea urmelor activitatii utilizatorului in sistemul de operare) sunt efectuate utilizand instrumente avansate si experti.

 • Caracteristici generale

  Tip produsAntivirus
  Suport mediaLicenta electronica
  VersiuneInternet Security 2019
  Numar utilizatori3
  PlatformaPC/Mac/Smartphone/Tableta
  Valabilitate1 an
  Tip licentaRetail
  Informatii suplimentareEste necesara conexiunea la Internet pentru activarea licentei
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.