Cod produs: ACPTLWPA7517KIT

Kit adaptor PowerLine TP-LINK AV1000 Wi-Fi TL-WPA7517 KIT, 1000Mbps, alb

339,90 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Extinde reteaua wireless si prin cablu, folosind sistemul electric

  KIT-ul TL-WPA7517 transforma circuitul electric existent al casei tale intr-o retea Gigabit si extinde reteaua wireless si prin cablu, in orice loc din casa ta unde este o priza.

  • Nu este nevoie de gauri in perete sau alte cabluri
  • Reteaua trece prin pereti si podele
  • Extinde acoperirea, adaugand mai multe extendere
  • Adaptoarele Powerline trebuie sa fie instalate in seturi de doua sau mai multe si sa fie conectate la acelasi circuit electric

  Viteze AV1000 si raza de acoperire de 300 de metri

  Folosind tehnologia avansata HomePlug AV2, KIT-ul TL-WPA7517 asigura conexiune, Wi-Fi si prin cablu, stabila si de mare viteza, oferind transmisii de date de pana la 1000 Mbps * prin cablurile electrice, pe o distanta de pana la 300 de metri. Acum ai parte de streaming HD, gaming online si descarcare de fisiere mari, fara intrerupere, datorita conexiunilor Powerline puternice.

  Wi-Fi AC750 pentru experiente online inedite

  Cu tehnologia Wi-Fi 802.11ac, TL-WPA7517 ofera o retea Wi-Fi Dual-Band (cu viteze de 300 Mbps in banda de 2.4 GHz si 433 Mbps in banda 5 GHz) cu mai multa latime de banda si mai putine interferente, maximizand performanta retelei tale powerline.

  Obtine rapid o retea functionala

  Configurare Wi-Fi One-Touch

  Copiaza instantaneu numele si parola retelei de pe routerul tau, pentru o configurare usoara.

  Auto-Sync Wi-Fi

  Aplica automat orice modificare a setarilor in retea. Setarile Wi-Fi existente se vor sincroniza instantaneu cu noul extender.

  Gigabit Ethernet pentru conexiuni rapide prin cablu

  Un port Ethernet Gigabit ofera conexiune stabila de mare viteza pentru dispozitivele cu latime de banda mare, cum ar fi console de jocuri, televizoare inteligente, STB si multe altele; sau conecteaza mai multe dispozitive, prin adaugarea unui switch. Doua cabluri Ethernet sunt incluse in cutie.

  Administreaza reteaua Powerline de pe telefon

  Administreaza reteaua Powerline prin aplicatia tpPLC, de pe smartphone (Android, iOS) sau descarca noul tpPLC Utility pe PC-uri.

  • Vizualizeaza viteza powerline in timp real
  • Control LED (controlat si de butonul LED On / Off)
  • Retea vizitatori

  * 1. Compatibil cu toate adaptoarele Powerline standard HomePlug AV si AV2. Este posibil ca acest produs sa nu fie compatibil cu routerele sau gateway-urile a caror firmware a fost modificat, se bazeaza pe programe open source sau sunt non-standard / vechi.

  * 2. Ratele maxime ale semnalului wireless sunt ratele fizice derivate din specificatiile standardului IEEE 802.11. Debitul real de date wireless si acoperirea wireless nu sunt garantate si vor varia ca urmare a 1) factorilor de mediu, inclusiv materiale de constructie, obiecte fizice si obstacole, 2) conditiilor de retea, inclusiv interferente locale, volum si densitate a traficului, locatia produsului complexitatea retelei si cheltuielile generale ale retelei si 3) limitarilor clientilor, inclusiv performanta nominala, locatia, conexiunea, calitatea si starea clientului

  * 3. Ratele maxime de semnal Powerline sunt ratele fizice derivate din specificatiile HomeplugAV / AV2. Debitul efectiv de date Powerline si raza de acoperire Powerline nu sunt garantate si vor varia ca urmare a conditiilor retelei si a factorilor de mediu, inclusiv interferentelor electrice, volumului traficului si retelei, intrerupatorul AFCI si Powerline fiind amplasate intr-un circuit separat.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
  Include taxa verde: 1,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2

 • Intrebari
  0