Kit lavaliere wireless BOYA BY-WM4 Pro k6, Conector USB C, Jack 3.5mm, gri

Cod produs: GDTBYWM4PROK6
 
1.057,52 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Kit lavaliere wireless BOYA BY-WM4 Pro k6, Conector USB C, Jack 3.5mm, gri

  BOYA BY-WM4 Pro k6 este o lavaliera wireless de 2,4 GHz, special conceputa pentru dispozitive Android si alte dispozitive cu conector USB C. Este livrat cu doua transmitatoare (TX4 Pro), un receptor miniatural cu conector USB C(BY-WM4 PRO RXU) si doua lavaliere omnidirectionale.

  Design compact, usor de utilizat

  In comparatie cu lavalierele wireless obisnuite, forma compacta a lavalierei BOYA BY-WM4 Pro k6 o face mai flexibila si mai convenabila, in timp ce functionarea plug-and-play ii permite sa functioneze cu usurinta pentru jurnalistii, videografi si vloggeri de orice nivel de experienta.

  Design simplu, experienta mai buna

  Clema din spate a BOYA BY-WM4 Pro k6 poate fi reglata la 360 de grade pentru a se adapta diferitelor unghiuri de utilizare. Alimentat de doua baterii AAA, TX4 Pro va ofera 6 ore de utilizare. Pentru a obtine cel mai bun semnal de pana la 60m (fara obstacole), va rugam sa pastrati antena in sus atunci cand o utilizati.

  Design mic, functii mai multe

  BOYA BY-WM4 PRO-RXU este un receptor wireless digital de 2,4 GHz, alimentat de dispozitiv. Puteti optimiza simpla si eficient nivelurile de semnal. Dispune de iesire pentru casti de 3,5 mm, BOYA BY-WM4 PRO-RXU suportand monitorizarea in timp real.

  Solutie audio profesionala pentru creatorii de continut

  BY-WM4 Pro k6 este o solutie audio profesionala care asigura preluarea unui sunet inteligibil si clar pentru utilizatori, ideal pentru TikTok, YouTube, vlogging, Facebook, podcast-uri, jurnalism mobil si oricine are dispozitive cu conector USB C. Receptorul cu doua canale poate permite utilizatorilor sa adauge un transmitator suplimentar, functionand cu doua transmitatoare in acelasi timp.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020