L.A. Confidential Blu-ray

Cod produs: BD-LACONFIDENT
Fii primul care evalueaza acest produs
 
Stoc epuizat
 • Filmul reda atmosfera anilor 50 din metropola americana, dominata de celebritati ale Hollywood-ului, reviste de scandal, coruptie si crima organizata. L.A. Confidential depaseste sfera filmelor politiste prin cele trei personaje aduse in prim plan care ajung sa lucreze impreuna pentru ca sunt in primul rand oameni si apoi politisti. Diferentele dintre cei trei sunt relevate inca de la inceput prin prezentarea separata a fiecaruia.


  Bud White (Russell Crowe) este politistul dur, justitiarul care aplica mijloace mai putin ortodoxe. El ii pedepseste mai ales pe agresorii de femei iar superiorii sai il folosesc pentru misiuni care necesita muschi, nu neaparat creier. Totusi White nu se impaca cu rolul sau in politie si si-ar dori sa lucreze ca un detectiv adevarat.


  Jack Vincennes (Kevin Spacey) este politistul vedeta cunoscut ca Hollywood Jack sau The Big V. Este departe de a fi un profesionist adevarat, reputatia sa fiind construita cu ajutorul unui serial de televiziune in care este intruchipat de un actor dar mai ales prin revista de scandal Hush-hush, al carei director ii vinde ponturi extraordinare.

 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraL.A. Confidential
  Tip suport mediaBlu-ray
  GenThriller
  AudientaN 15
  Numar de discuri1
  Data lansarii1997
  Durata (min)138

  Informatii suplimentare

  DistributieKevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pearce, Kim Basinger
  RegieCurtis Hanson
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.