Cod produs: LAPSTV00003

Laptop 2 in 1 MICROSOFT Surface Go 2, Intel Pentium Gold 4425Y 1.7GHz, 10.5" Touch, 4GB, eMMC 64GB, Intel UHD Graphics 615, Windows 10 S, platinum

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Cel mai mic, cel mai usor laptop 2 in 1

  Tineti pasul cu toata lumea de aproape oriunde. Noul Surface Go 2 de 10 ”este perfect portabil, cu versatilitate de la tableta la laptop si o durata de viata lunga a bateriei pana la 10 ore. (1) Daca aveti nevoie de mai multa putere, mai multa productivitate si un ecran mai mare, consultati Surface Pro 7 .

  Performante zilnice pentru fiecare sarcina, oriunde

  Surface Go 2 poate face fata fiecarui obiect de lucru pe parcursul zilei. Noteaza ideile, ajuta-te cu temele, creeaza si practica prezentari si gestioneaza-ti e-mailul.

  Invata

  Abordeaza fiecare sarcina si invata mai rapid cu instrumente precum OneNote care te pot ajuta sa calculezi ecuatiile matematice.

  Scrie

  Conectati Surface Go Type Cover* pentru o experienta excelenta de dactilografiere cand si unde aveti nevoie - acum in culori noi 4 si cu un trackpad integrat din sticla pentru o navigare de precizie.

  Schiteaza

  Scrieti note, faceti temele, desenati, schitati si colorati direct pe ecran cu ajutorul Surface Pen*

  * Unele accesorii si software vandute separat.

  1. Durata de viata a bateriei

  Surface Go 2: Pana la 10 ore de viata a bateriei pe baza utilizarii tipice a dispozitivului Surface. Testarea efectuata de Microsoft in februarie 2020 folosind software-ul de preproductie si configuratiile de preproductie ale Surface Go 2. Testarea a constat in descarcarea completa a bateriei cu un amestec de utilizare activa si standby modern. Portiunea de utilizare activa consta in (1) un test de navigare web care acceseaza 8 site-uri web populare pe mai multe file deschise, (2) un test de productivitate care foloseste Microsoft Word, PowerPoint, Excel si Outlook si (3) o parte din timp cu dispozitivul in folositi cu aplicatii inactive. Toate setarile au fost implicite, cu exceptia luminozitatii ecranului, a fost setata la 150 de nits cu Auto-Brightness dezactivat. Wi-Fi a fost conectat la o retea. Durata de viata a bateriei variaza semnificativ in functie de setari, utilizare si alti factori.

  Surface Go 2 cu LTE Advanced: Pana la 10 ore de viata a bateriei pe baza utilizarii tipice a dispozitivului Surface. Testarea efectuata de Microsoft in februarie 2020 folosind software-ul de preproductie si configuratiile de preproductie ale Surface Go 2. Testarea a constat in descarcarea completa a bateriei cu un amestec de utilizare activa si standby modern. Portiunea de utilizare activa consta in (1) un test de navigare web care acceseaza 8 site-uri web populare pe mai multe file deschise, (2) un test de productivitate care foloseste Microsoft Word, PowerPoint, Excel si Outlook si (3) o parte din timp cu dispozitivul in folositi cu aplicatii inactive. Toate setarile au fost implicite, cu exceptia luminozitatii ecranului, a fost setata la 150 de nits cu Auto-Brightness dezactivat. Wi-Fi a fost conectat la o retea. Durata de viata a bateriei variaza semnificativ in functie de setari, utilizare si alti factori.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 24 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0