Cod produs: LAP5AI00009

Laptop MICROSOFT Surface 4, Intel Core i5-1135G7 pana la 4.2GHz, 13.5” Touch, 16GB, SSD 512GB, Intel Iris Xe, Windows 10 Home, negru

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Surface Laptop 4 pentru business

  Duceti lucrurile la bun sfarsit cu o putere mai mare pentru multitasking si viteza cu 70 % mai ridicata decat generatia anterioara, autonomie extinsa a bateriei si un design elegant, ultrasubtire, intr-un laptop profesional cu greutate redusa.

  Cu pana la 70 % mai rapid decat generatia anterioara

  Mai multa putere pentru multitasking, alimentata de procesoarele Intel® Core™ din a 11-a generatie sau AMD Ryzen™ Microsoft Surface Edition dedicate. Alegeti-va procesorul.

  Camera 720 HD

  Aratati mai bine in conditii diferite de iluminare cu redarea video clara si imaginile de calitate oferite de camera 720 HD.

  Faceti-va auzit tare si clar

  Cele doua microfoane tip studio in plan indepartat izoleaza zgomotul de fundal si va redau vocea cu precizie si claritate.

  Creat pentru a duce lucrurile la bun sfarsit

  Fiabil si gata sa duca lucrurile la bun sfarsit – dvs. si Surface Laptop 4 aveti foarte multe lucruri in comun. Tastati rapid si precis cu tastele cu raspuns rapid si iluminare de fundal. Permiteti laptopului sa isi refaca fortele cu Incarcarea rapida. Si conectati toate perifericele, indiferent daca este vorba despre un USB-C pentru incarcare sau transfer de date sau despre extinderea afisajului cu doua monitoare 4K cu Surface Dock 2.2

  Reluati lucrul in doar cateva secunde

  Deschideti capacul si reluati mai rapid lucrul cu functia Pornire instantanee. Conectati-va in siguranta cu functia de recunoastere faciala Windows Hello.

  Auziti-va clar colegii in timpul apelurilor

  Ascultati cu atentie si fiti mai implicati in timpul sedintelor cu difuzoarele Omnisonic.

  Surface este proiectat pentru lucrul la distanta

  Gasiti solutii de lucru la distanta pentru angajatii dvs., indiferent de locul in care lucreaza acestia. Mentineti nivelul de securitate si duceti lucrurile la bun sfarsit cu dispozitivele Surface.

  Solutiile de securitate Microsoft si dispozitivele Surface

  Mentineti nivelul de securitate si pastrati controlul, de la chip pana la mediul cloud, cu protectie de la Microsoft. Surface va ajuta sa implementati mecanisme de aparare proactive, cu securitate incorporata.

  Implementare simpla si gestionare unificata

  Imbunatatiti eficienta IT si reduceti cheltuielile neprevazute si costurile de asistenta cu dispozitive care optimizeaza software-ul Microsoft in mediile in care sunt instalate aplicatiile dvs.

  1) Autonomia bateriei dispozitivului Surface Laptop 4: Pana la 19 ore pe Surface Laptop 4 de 13,5” cu AMD Ryzen™ 5 Microsoft Surface Edition; pana la 17,5 ore pe Surface Laptop 4 de 15” cu AMD Ryzen™ 7 Microsoft Surface Edition; pana la 17 ore pe Surface Laptop 4 de 13,5” cu Intel® Core™ i5; pana la 16,5 ore pe Surface Laptop 4 de 15” cu Intel® Core™ i7. Testare realizata de Microsoft in februarie 2021 utilizand software de preproductie si configuratii de preproductie ale dispozitivului Surface Laptop 4. Testarea a vizat o descarcare completa a bateriei cu o combinatie de utilizare activa si stare de veghe moderna. Componenta de utilizare activa cuprinde (1) un test de navigare pe web prin accesarea a 8 site-uri web populare cu mai multe file deschise, (2) un test de productivitate prin utilizarea Microsoft Word, PowerPoint, Excel si Outlook, precum si (3) o perioada de timp cu dispozitivul in uz si cu aplicatii inactive. Toate setarile au fost cele implicite, exceptand luminozitatea ecranului, care a fost setata la 150 de niti, cu optiunea Luminozitate automata dezactivata. Caracteristica Wi-Fi a fost conectata la retea. Autonomia bateriei variaza semnificativ in functie de setari, de utilizare si de alti factori.

  2) Se comercializeaza separat. Este necesara o licenta software pentru anumite caracteristici.

  3) Acest dispozitiv nu include componente care pot fi reparate de catre utilizator. Hard diskul poate fi scos doar de catre un tehnician autorizat, care respecta instructiunile furnizate de Microsoft.

  4) Software-ul si actualizarile de sistem utilizeaza un spatiu de stocare semnificativ. Spatiul de stocare disponibil se modifica in functie de actualizarile si software-ul de sistem si de utilizarea aplicatiilor. 1 GB = un miliard de baiti. 1 TB = 1.000 GB. Pentru mai multe detalii, consultati sectiunea referitoare la stocarea dispozitivelor Surface .

  5) Este necesara o licenta sau un abonament pentru activare si utilizare.

  6) Este necesara activarea. Daca dispozitivul dvs. este gestionat de departamentul IT al organizatiei dvs., contactati administratorul departamentului IT pentru activare. Dupa 30 de zile se va percepe taxa de abonament lunara sau anuala aplicabila. Este necesar un card de credit. Anulati abonamentul in orice moment pentru a opri debitarile ulterioare. Accesati https://aka.ms/m365businesstrialinfo.

  7) Culori disponibile doar pe anumite modele. Culorile, dimensiunile, finisajele si procesoarele disponibile pot varia in functie de magazin, piata si configuratie.

  8) Garantia limitata de la Microsoft se adauga drepturilor prevazute in legea privind protectia consumatorilor.

  9) Surface Headphones 2+ necesita utilizarea Microsoft Surface USB Link inclus pentru obtinerea certificarii Microsoft Teams, disponibila doar pe Windows si macOS.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 24 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0