Cod produs: SOFVIRTUALCAT

Licenta sKOOLvers Catalogul Digital, 3 ani, 1 scoala

23.299,90 lei
precomanda
exclusiv online
 • Descriere

  Catalogul digital sKOOLvers a fost dezvoltat pentru a oferi institutiilor de invatamant si profesorilor o solutie sigura, eficienta si usor de utilizat in procesul educational.

  Monitorizarea activitatii intregii scoli de oriunde, oricand

  Monitorizarea activitatii intregii scoli de oriunde, oricand

  Introducerea rapida de note/calitifcative sau absente

  Generarea automata de statistici si rapoarte

  Avizier digital personalizat​

  Portal Diriginte

  Catalogul sKOOLvers ofera dirigintelui posibilitatea de a vedea in timp real si de a controla intreaga situatie scolara a unui elev, a clasei la care este diriginte, sau sa motiveze absente rapid direct de pe propriul dispozitiv. Motivarea absentelor se face rapid si usor, prin selectarea intervalului si introducerea documentului justificativ (scutirea etc.).

  Portal Profesor

  In ,,Portalul profesorului” are loc centralizarea informatiilor referitoare la situatia scolara. Aceste detalii sunt vizibile pentru parinte, diriginte, director sau inspector. sKOOLvers deschide canalul comunicational dintre profesori si parinti prin posibilitatea ca cei din urma sa acceseze mentiunile, observatiile sau chiar sa fie notificati de platforma cand copilul primeste o nota sau o absenta in catalogul digital.

  Modul Lista pentru note si absente

  Modul Lista permite introducerea de note si absente rapide a fost gandit pentru situatiile in care profesorii au de introdus un volum mare de informatii in catalog (ex.: cand se face prezenta, cand se introduc notele de la un test pentru intreaga clasa).

  Portal Director / Secretariat

  Contul de secretariat si contul de director au acces deplin asupra tuturor situatiilor scolare si elevilor din scoala respectiva Folosind contul de secretariat, se pot modifica detalii despre elevi sau profesori, se pot adauga elevi si profesori, se pot modifica note sau absente (aceste modificari ramanand mereu in istoric) sau pot genera statistici referitoare le situatiile scolare.

  Evaluare clasei

  Teste rapide generate in aplicatie

  Profesorii pot trimite o intrebare catre toti elevii, intrebare la care elevii pot raspunde instant, direct din platforma sKOOLvers de pe propriul device sau de pe device-urile scolii. Istoricul raspunsurilor este salvat in contul profesorului.

  Tipuri de intrebari

  Grila cu multiple raspunsuri corecte; Grila cu un singur raspuns corect; Completarea spatiilor punctate; Raspunsuri complexe; Asociere raspunsuri pe coloane.

  Generarea unui test

  Modulul de teste permite evaluarea foarte rapida a clasei la finalul orei, sau transmiterea unui test pentru acasa.

  Profesorii pot alege sa creeze testul pe loc in aplicatie, sau pot alege dintr-o librarie de teste incarcate de alti profesori pentru subiectele cautate.

  Corectarea automata

  Testele sunt corectate automat de platforma sKOOLvers, afisandu-i profesorului rezultatele fiecarui elev in parte. Mai departe, profesorul profesorul va decide daca va trece nota de la test in catalog.

  Corectarea automata se face pentru toate tipurile de intrebari, exceptie facand intrebarile cu raspuns complex, unde raspunsul elevului trebuie sa fie verificat individual de catre profesor.

  *Nota: Licenta + Configurare Catalog digital sKOOLvers / scoala (one time)

 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0