Cod produs: SOFVIRTUALAB

Licenta sKOOLvers Laboratorul Digital, 3 ani, multi PC

10.099,90 lei
precomanda
exclusiv online
 • Descriere

  sKOOLvers Lab pune la dispozitie suport vizual pentru a explica mai bine programa de studii. Orele sunt mai interesante si mai interactive cu ajutorul modelelor 3D care prezinta vizual conceptele explicate de profesor.

  sKOOLvers permite profesorilor sa incarce documente, imagini si videoclipuri pentru a fi prezentate in timpul orei. Se acorda control deplin asupra documentului sau media, fiind prezentat in primul rand pe ecranul profesorului si atunci cand acesta decide, elevilor.

  sKOOLvers uneste profesorii si studentii intr-un mediu de invatare modern si placut. Folosind sKOOLvers, profesorii au acces la o clasa digitala interactiva, unde pot folosi modele 3D, pot prezenta documente, videoclipuri, imagini 360 sau chiar pot face evaluari rapide ale clasei.

  Laboratorul sKOOLvers digitalizeaza si eficientizeaza procesul educational printr-o serie de instrumente moderne.

  KOOLvers Lab permite profesorilor sa incarce teste predefinite sau sa creeze noi teste in cadrul platformei. sKOOLvers ofera teste cu un singur raspuns, cu raspunsuri multiple sau cu o limita de caractere pentru evaluarea direct in timpul orei.

  Profesorii pot alege timpul alocat fiecarei intrebari, pot alege una sau mai multe intrebari corecte si pot vedea in timp real raspunsul dat de fiecare elev, precum si statistici privind raspunsurile clasei.

  Educatie prin joaca

  sKOOLvers uneste profesorii si studentii intr-un mediu de invatare modern si placut.

  Folosind sKOOLvers, profesorii au acces la o clasa digitala interactiva, unde pot folosi modele 3D, pot prezenta documente, videoclipuri, imagini 360 sau chiar pot face evaluari rapide ale clasei.

  Modele 3D & Media

  Tabla virtuala

  Evaluare rapida & statistici

  Imagini & video 360

  Continut educational interactiv - Modele 3D

  sKOOLvers Lab pune la dispozitie suport vizual pentru a explica mai bine programa de studii. Orele sunt mai interesante si mai interactive cu ajutorul modelelor 3D care prezinta vizual si practic conceptele explicate de profesor.

  Profesorul poate oferi si prelua controlul asupra modelului 3D

  Un student poate avea dreptul de a prezenta catre restul clasei

  Control deplin: rotire, mutare, marire, evidentiere componente

  *Nota: Licente + configurare + continut / calculator (one time)

 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0