Lichior

(105 produse)
  105 produse

  Lichiorul, o bautura pentru toata lumea

   

  O gura de lichior se simte ca o imbratisare dulce (Baileys iti confirma), care radiaza caldura din interior spre exterior. Fie ca il bei acasa, in oras, in mult-asteptata seara a fetelor, sau ca il adaugi in bere cu baietii (lichiorul de portocale sau chiar Tatratea este numai bun), lichiorul vine in toate aromele si pentru toate gusturile. 

   

  Crema de lichior, un curcubeu placut de toata lumea

   

  Lichior crema: de cirese, de cafea, de ciocolata, de zmeura, de pepene, intocmai ca intr-o cofetarie. Crema de lichior are o consistenta ceva mai groasa decat lichiorul simplu ?i are o multitudine de arome, intocmai ca un curcubeu admirat de toata lumea. Aceasta poate fi adaugata la cocktail-uri sau degustata pe cont propriu. Apropo, ai incercat vreodata Sheridan's dupa o zi ploioasa de vara?

   

  Care este cel mai bun lichior?

   

  Cel mai bun lichior este greu de ales, deoarece vine cu multe variatiuni de aroma, textura si tarie. In concluzie, depinde de gusturile fiecaruia, dar un lucru e cert: daca î?i place bautura dulce, lichiorul te va castiga cu siguranta. Poti alege dintre sortimentele de lichior crema, lichior simplu, sau poti alege chiar si un set cu doua pahare pentru a testa lichiorul impreuna cu un prieten, sau chiar mai multe seturi…pentru tot grupul!

   

   

  Intrebari frecvente

  Lichiorul se face din alcool rafinat la care se adauga zahar, sirop de zahar sau indulcitori. Lichiorul poate veni in texturi mai lichide sau mai cremoase si intr-o multitudine de gusturi diferite.

  Lichiorul se poate bea atat in cocktail-uri, cat si in shot-uri. Un shot popular cu lichior de cafea fiind B-52. Daca acesta se bea de sine statator, de regula se bea cu guri mici pentru a fi savurat, ca pe un desert.