Linie wireless cu microfon BOYA BY-WM3D, Lightning, TRS 3.5mm, gri

Cod produs: GDTBYWM3D
 
792,92 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere


  Lavaliera wireless BOYA BY-WM3D

  BY-WM3D este un sistem wireless avansat de 2,4 GHz care ofera sunet clar, de calitate foarte buna, pentru dispozitive iOS, DSLR, camere video, PC. Este ideal pentru radiodifuzori, podcasters, bloggeri, streaming, creatori de continut.

  Inovativ sistem wireless de 2,4 GHz

  BY-WM3D combina designul revolutionar si ofera un sistem wireless avansat de 2,4 GHz care ofera sunet clar de calitate superioara. Poate fi folosit in orice tara si nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la limitarea benzii.

  Versatilitate cu carcasa de incarcare

  BY-WM3D este livrat cu o carcasa de incarcare care ofera o protectie vitala pentru depozitare si tranzit, dar ofera, de asemenea, o baterie interna reincarcabila de 1000 mAh, care va permite sa incarcati sistemul oriunde. Perfect pentru creatorii care sunt mereu in miscare si nu trebuie sa fie ingrijorati ca raman fara baterie. Puteti incarca chiar si carcasa de stocare cu baterii externe normale. O singura incarcare completa poate sprijini emitatorul / receptorul sa continue sa lucreze 4,5 ore / 8 ore.

  Receptorul vine cu un adaptor Lightning, un TRS de 3,5 mm si un adaptor TRRS de 3,5 mm, fiind compatibil cu dispozitive iOS, DSLR, camere video, PC si alte dispozitive audio.

  Usor de utilizat si usor de transportat

  Cu o asociere revolutionara cu o singura atingere integrata in carcasa de incarcare, puteti asocia emitatoarele si receptorul fara a cauta prin meniuri sau chiar scoate din carcasa. Dimensiunea carcasei de depozitare este de 120 x 77 x 30,5 mm, convenabil de transportat peste tot.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020