Transport Gratuit
Contul meu
Cosul meu
Te rugam sa astepti...
Cea mai variata gama de produse*

Livram pana la usa ta si poti deschide coletul

Livram pana la usa ta

Pentru ca tu sa nu ai nicio grija dupa ce ai cumparat de la noi, iti aducem produsele pana la usa locuintei, poarta casei. Acest serviciu GRATUIT* este extrem de util atunci cand produsele comandate au dimensiuni mai mari si necesita mai multe persoane pentru transport.

 

Deschiderea coletului la livrare

Pentru ca tu sa fii sigur ca platesti exact produsele pe care le-ai comandat, iti punem la dispozitie GRATUIT* posibilitatea de deschidere a coletului la livrare. Acest serviciu iti garanteaza ca produsul se prezinta in stare perfecta, fara semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de estetica la exterior. Nu este inclusa verificarea tehnica (testarea, probarea) produselor. In cazul livrarilor ce contin mai multe produse, daca in urma inspectarii doresti returnarea unuia dintre acestea, va trebui returnata intreaga comanda.

In cazul comenzilor cu plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda, dar numai in prezenta curierului.

Pentru a beneficia de aceasta facilitate trebuie doar sa soliciti curierului deschiderea coletului in momentul livrarii.

 

* GRATUIT, pentru comenzi mai mari de 149,90 Lei.