Cod produs: MCP415140011

Masina de copt paine WMF Kult X 415140011, 0.75kg, 12 programe, 450W, argintiu

 
Reducere
30%
524,93lei
749,90
In Stoc

Adauga Extra GarantieDetalii

Vreau sa cumpar in rate incepand de la 22 lei/luna
  • Masina de copt paine WMF Kult X 415140011, 0.75kg, 12 programe, 450W, argintiu

    Finisaje din Cromargan

    Designul minimalist si carcasa din Cromargan confera aparatului un aspect rafinat, demn de a fi expus cu mandrie pe blatul de bucatarie. Accesoriile din plastic negru de inalta calitate vin in completare pentru ca tu sa te bucuri de o experienta culinara extraordinara.

    WMF Kult X iti aduce placerea gatitului versatil

    Cu 12 programe de coacere si niveluri ajustabile de rumenire vei avea ceva pentru orice gust. Datorita functiei Good Morning, te vei putea bucura de paine proaspata, gata pregatita, in fiecare dimineata. Cu functia automata de mentinere la cald, de 60 de minute, te vei bucura de paine proaspata atunci cand te intorci acasa.

    Prepararea painii – sfaturi si trucuri

    Ingrediente

    Este recomandat ca toate ingredientele pentru prepararea painii sa fie la temperatura camerei. Ingredientele trebuie adaugate in masina de paine in ordinea urmatoare (exceptie in cazul in care este specificata alta ordine in reteta): toate lichidele, cum ar fi apa sau ulei, trebuie adaugate primele, urmate de ingredientele uscate. Drojdia uscata trebuie adaugata ultima pentru a evita sa creasca painea prea repede.

    Functia timer

    Foloseste functia timer doar pentru retetele pe care le-ai mai preparat deja. Asigura-te ca toate ingredientele pe care le vei folosi sunt in stare buna. Este foarte important sa pastrezi drojdia uscata separat de lichide, adaugand lichidele primele si abia apoi drojdia.

    Masina de paine

    Pentru ca painea sa iasa perfect, nu deschide capacul decat daca trebuie sa adaugi anumite ingrediente in timpul programului. De fiecare data cand deschizi capacul iese aer cald, iar acest lucru afecteaza procesul de coacere. Foloseste lumina interioara si fereastra pentru a urmari procesul de coacere.

    Aproape gata

    Scoate painea din masina imediat sau cel tarziu atunci cand s-a incheiat perioada de 60 de minute de mentinere la cald si las-o la racit. Odata ce painea s-a racit, va fi mai usor de feliat.

    Reteta: Paine cu cartofi

    Ingrediente: 240 ml de apa, 1 lingura de ulei, 1 ou mic, 1 lingurita de sare, ½ lingurita de zahar, 120 g de cartofi, 250 g faina de secara, 250 g de faina integrala de grau spelta, 3 g drojdie uscata.

    Preparare:

    1. Fierbe cartofii timp de 35 de minute, pana cand devin moi, iar apoi curata-i de coaja. Zdrobeste-i folosind o furculita.
    2. Bate oul si adauga-l impreuna cu apa si uleiul in cuva masinii de paine. Apoi adauga cartofii, sarea si zaharul. La final, adauga faina urmata de drojdie.
    3. Lasa painea la copt folosind urmatoarele setari: Program de paine alba (nr. 2), crusta medie si dimensiune 750 g.
    4. Odata ce s-a terminat de copt, lasa painea la racit timp de 1 ora inainte sa o feliezi.
  • Caracteristici generale

    Capacitate (kg)0.75
    Numar programe12
    Material cuvaTeflon
    FunctiiAfisaj LCD, Geam transparent
    Dispozitiv de amestecareNu
    ProgrameAluat, Copt, Paine de baza
    Alte detaliiCapac cu fereastra pentru monitorizare cu iluminare ajustabila; Previne capacul din a se deschide in timpul prepararii; Carcasa confectionata din Cromargan; Functie Good Morning, vei putea sa te trezesti si sa servesti painea ta preferata la micul dejun
    Continut pachetTava pentru copt cu invelis antiaderent; suport pentru aluat; Gradatii; Lingura pentru masurare si cleste pentru paine

    Caracteristici tehnice

    Putere (W)450
    Tensiune (V)220 - 240

    Altele

    CuloareArgintiu

    Garantie

    Garantie comerciala24 luni
    Garantie de conformitate24 luni
  • 0 din 5 stele

      Adauga o recenzie

      Trebuie sa fii autentificat.

      • Adauga o intrebare

        Trebuie sa fii autentificat.

      Include taxa verde in valoare de 1,00 lei.