Cod produs: MSFHWD8014959S8

Masina de spalat frontala slim cu uscator HAIER HWD80B14959S8U1S, iRefresh, 8/5 kg, 1400rpm, Clasa A/D, antracit

3.149,90 lei
stoc epuizat

Beneficii

 • BYB Voucher 150 lei
 • Descriere

  Masinile de spalat HAIER sunt dotate cu tehnologia DIRECT MOTION produsa de Fisher&Paykel Technologies (parte a HAIER GROUP), experti recunoscuti pe plan mondial in producerea motoarelor, de peste 30 de ani. Tehnologia DIRECT MOTION propune cuplarea directa a motorului de tambur, limitand astfel numarul de componente.  

  Motorul DIRECT MOTION functioneaza fara curea de transmisie. Masina de spalat rufe are clasa de energie A (conform etichetei energetice – 2021). Cresterea eficientei energetice, a fiabilitatii si a duratei de viata se imbina cu reducerea semnificativa a vibratiilor, a zgomotului si a consumului de apa. 

  Apa este incalzita pana la nivel de vapori care se ridica din partea inferioara a tamburului si sunt distributi in interior fara ventilare fortata. Setarea REFRESH are ca rezultat: eliminarea mirosurilor neplacute, sterilizarea si dezinfectarea tesaturilor si un grad redus de sifonare. 

  Capacitatea de 8 kg spalare si 5 kg uscare a masinii de spalat rufe cu uscator HAIER – HWD80-B14959S8U1S este potrivita pentru familiile numeroase. Cantitatea mare de rufe care poate fi spalata si uscata intr-un singur ciclu, inseamna mai putine cicluri de spalare/uscare saptamanale.

  Inaintea inceperii programului de spalare selectat sistemul AUTO WEIGHT (sistemul intern de cantarire), calculeaza cu precizie cantitatea de rufe puse la spalat si ajusteaza automat durata ciclului de spalare. Economiseste apa si timp. Actioneaza automat si inaintea inceperii procesului de uscare. 

  Functia DELAY*: Apasarea butonului “delay” permite setarea intarzierii, in trepte de cate 30 de minute, cu durata maxima de pana la 24 de ore. De exemplu afisarea “display off” 7:30 inseamna ca finalul programului selectat va fi in 7 ore si 30 de minute. Rufele vor fi gata, la ora dorita!

  * functia nu este disponibila pentru programele: iRefresh, Spin (centrifugare), Eco 40-60 si Remote (cele selectate din aplicatia hOn) 

  Umiditatea din interiorul masinii de spalat determina formarea mucegaiurilor si proliferarea bacteriilor. Acestea pot sa genereze mirosuri neplacute. ABT este tehnologia patentata de HAIER prin care suprafetele sensibile (sertarul de detergent si garnitura tamburului) sunt tratate cu ioni de zinc. Procentul de zinc (1.6% - 3.2%) elimina bacteriile in proportie de 99.8%. 

  APLICATIA hOn: Noua aplicatie HAIER, actualizata constant, permite controlul si monitorizarea masinii de spalat de la distanta, prin conectivitate Wi-Fi. Propune peste 60 de programe de spalare/uscare specializate pentru fiecare tip de tesatura. Ofera sfaturi utile despre indepartarea petelor dificile, statistici despre eficienta si consumul masinii de spalat si sugestii despre optimizarea acestora.

  WASHING LENS: Una din multiplele interactiuni, dintre utilizator si masina de spalat, oferite de aplicatia hOn este functia Washing Lens. Optiunea permite transferul propriei garderobe in mediul virtual: functia detecteaza simbolurile de spalare de pe etichetele hainelor, creeaza un inventar al acestora si propune programe specifice de spalare/uscare pentru fiecare tip de haine.    

  Inaintea inceperii programului de spalare selectat sistemul AUTO WEIGHT (sistemul intern de cantarire), calculeaza cu precizie cantitatea de rufe puse la spalat si ajusteaza automat durata ciclului de spalare. Economiseste apa si timp. Actioneaza automat si inaintea inceperii procesului de uscare. 

  Tamburul mai mare (diametru de 52.5 cm fata de 49.5 cm) determina cresterea performantelor de spalare si usurarea procesului de calcare (rufele au un grad mai mic de sifonare). Hubloul mare (36 cm) conceput special pentru a se deschide in unghi larg, usureaza incarcarea/descarcarea masinii chiar si pentru rufele voluminoase.

  Tamburul este iluminat pentru a facilita descarcarea rufelor.  

  Apa este incalzita pana la nivel de vapori care se ridica din partea inferioara a tamburului si sunt distributi in interior fara ventilare fortata. Programul REFRESH are ca rezultat: eliminarea mirosurilor neplacute, sterilizarea si dezinfectarea tesaturilor si un grad redus de sifonare. 

  Functia REFRESH reimprospateaza hainele extrem de eficient folosind tehnologia inovatoare cu micro-vapori. Indeparteaza mirosurile, particulele fine de praf si alergenii, reducand sifonarea. Totul in doar 20 de minute fara a folosi detergent.

  11 programe presetate impreuna cu cele peste 60 de programe oferite prin aplicatia hOn: optiuni multiple de spalare/uscare care acopera intreaga gama de tesaturi, intervale de timp si grade de murdarire, in paralel cu satisfacerea celor mai diverse nevoi de curatare, igienizare si dezinfectare. 

  Rotiti selectorul de programe pentru selectarea optiunilor de spalare/uscare preferate in functie de tesatura materialelor.

  Display-ul digital cu afisaj LED afiseaza in permanenta timpul ramas pana la finalizarea ciclului, programul de spalare/uscare selectat si temperatura. 

  Prin simpla apasare de buton masina executa doar ciclul de uscare, pentru o incarcare de 5 kg. Ofera ca rezultat haine gata de pus in dulap. 

  Functia inteligenta STEAM disperseaza aburul, relaxeaza fibrele hainelor, ajuta la indepartarea celor mai dificile pete, elimina alergenii, distruge bacteriile si faciliteaza calcarea rufelor. Ofera aceleasi rezultate ca si curatatoria profesionala.

  Tamburul masinii de spalat HAIER a fost proiectat sa protejeze perfect toate hainele, chiar si pe cele mai delicate. PILLOW DRUM - design special al suprafetei tamburului pe care rufele aluneca usor in timpul rotatiei acestuia. Hainele sunt tratate cu atentie in timpul spalarii.

  Nivelul de duritate al apei de la robinet poate avea efecte nedorite asupra calitatii procesului de spalare. Functia SMART DETECTING monitorizeaza duritatea apei si combinata cu SMART DOSING, care ajusteaza cantitatea de detergent folosit, ofera ca rezultat o spalare si uscare impecabile.  

  Masina de spalat cu uscator HAIER HWD80-B14959S8U1S, Direct Motion, clasa A, 8+5 kg, 1400 rpm, alba:

  • Spalare 8 kg - Uscare 5 kg;
  • 1400 rpm;
  • Clasa energetica spalare: A (0.9 kWh spalare);
  • Clasa energetica uscare: D;
  • Consum apa spalare+uscare: 51 litri;
  • Clasa zgomot A (72dB);
  • Motor DIRECT MOTION: extrem de silentios si economic;
  • PillowDrum: tambur din otel inoxidabil;
  • Diametru usa acces 36 cm;
  • Smart Dual Spray: clatire si igienizare garnituri si fereastra usa;
  • Iluminare tambur;
  • Panou LED mare + timp, simboluri + limba EN;
  • Cantarire rufe si ajustare automata a consumului de apa;
  • ABT: tehnologie antibacteriana;
  • Program iRefresh;
  • Pornire intarziata;
  • Greutate: 75 kg;
  • Culoare: Antracit

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 28,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  6

 • Intrebari
  4