Cod produs: USBLAETA90983

Memorie USB HAMA Laeta 90983, 16GB, USB 2.0, negru

 
Reducere
50%
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Vietile noastre pastrate in format electronic

  Cu din ce mai in ce mai multe aspecte ale vietii noastre devin din ce in ce mai digitalizate, majoritatea fisierelor si documentelor precum fotografii, muzica, filme, scrisori si tabele acum pot fi gasite pe computerele noastre. Nu mai este nevoie sa spunem ca este mult mai comod si eficient din punct de vedere al spatiului sa ai toate este fisiere intr-un singur loc, pentru a avea acces rapid la ele, minus stiva mare de hartie! Totusi, daca fisierele sunt stocare pe un dispozitiv mare precum un computer, atunci acesta le limiteaza portabilitatea, iar fisierele pot fi vulnerabile in cazul in care computerul se strica, sau este pierdut sau furat. Sa nu ne imaginam situatia in care dispar toate fotografiile si toate documentele, fara posibilitatea de a le recupera!

   

  Transferati fisierele pe un Flash!

  Stick-ul USB 2.0 „Laeta” , 16 GB de la Hama va ofera solutia portabila perfecta pentru stocarea datelor si pentru a avea o copie a datelor, prezentandu-se in acelasi timp intr-un design gri clasic, ce datorita dimensiunii sale compacte poate fi foarte usor strecurat intr-un buzunar sau intr-o geanta, putand fi astfel transportat usor si folosit oriunde. Transferarea datelor de pe computer pe stick si invers, sau vizualizarea datelor direct de pe stick, nu a fost niciodata mai simpla, si asta, datorita vitezei de transfer de si a compatibilitatii pe care o are cu toate terminalele cu interface (interfata) USB si Windows ME/2000/XP/Vista/7 si MacOS 9.x sau alte sisteme de operare mai avansate.

  Pur si simplu conectati stick-ul in portul USB de la computerul dumneavoastra sau de la alt dispozitiv si puteti incepe transferul. Veti avea spatiu suficient datorita capacitatii sale fantastice de 16 GB, oferindu-va posibilitatea de a transfera mai multe fisiere odata! Fie indepartati stick-ul si conectati-l pe un alt dispozitiv cu port USB pentru a transfera si vizualiza datele, fie puneti-l la pastrare folosindu-l ca si solutie de backup, datele pot fi scrise si sterse de cate ori este nevoie.

 • Caracteristici tehnice

  Capacitate (GB)16
  InterfataUSB 2.0
  Viteza citire (MB/s)10

  Informatii suplimentare

  MaterialMetal/Material sintetic

  Altele

  CuloareNegru
  Dimensiuni (L x A x I mm)57 x 8 x 18

  Garantie

  Garantie comercialaConform certificatului de garantie emis de producator
  Garantie de conformitate24 luni
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.