Mese gradina

(26 produse)

  Mese de gradina cu design modern la cele mai avantajoase preturi!

   

  Daca esti in cautarea unei noi mese pentru gradina, ai gasit locul perfect cu cele mai bune preturi din Romania. Produsele noastre sunt perfecte pentru montare atat interioara cat si exterioara, astfel oferim mese pentru gradina si mese pentru terasa

   

  Oferim deasemenea mese clasice pentru terasa sau gradina dar si mese tip mini bar

   

  Produsele sunt realizate din materiale rezistente precum: aluminiu, fibre sintetice, otel, sticla securizata, plastic si rezista fara nicio problema la temperaturile exterioare. 

   

  Gama de culori este foarte diversa, produsele fiind albe, crem, gri, maro, grafit si alte culori. Cumpara o masa de gradina si asorteaza aceasta cu un scaun de gradina de aceeasi culoare. 

   

  Nu mai sta pe ganduri, haide sa vezi oferta noastra de mese de gradina si sa alegi modelul preferat, la cel mai mic pret din Romania!

   

   

  Intrebari frecvente

  In functie de preferinte si buget, poti alege o masa de gradina clasica sau o masa de gradina tip mini bar. Poti sa folosesti masa in gradina dar si pe terasa deoarece este rezistenta la temperaturile exterioare.

  Poti sa asortezi masa cu locul in care o vei monta. Astfel, poti alege mese albe, mese crem, mese gri, mese maro si multe alte variante de mese. Cel mai important este sa iti placa si sa fie aleasa de tine.