Microsistem PHILIPS TAM6805/10, 50W, Bluetooth, Radio, negru

Cod produs: MICTAM6805
Microsistem PHILIPS TAM6805/10, 50W, Bluetooth, Radio, negru
Microsistem PHILIPS TAM6805/10, 50W, Bluetooth, Radio, negru
Microsistem PHILIPS TAM6805/10, 50W, Bluetooth, Radio, negru
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Toata muzica ta, podcasturile si multe altele

  De la melodii clasice la cele mai recente podcasturi. Poti transmite cel mai bun semnal de pe Spotify prin Wi-Fi, cu Spotify Connect. Poti reda si liste de melodii si multe altele folosind Bluetooth, poti asculta CD-uri sau te poti conecta la alte surse prin intrarea audio sau USB.

  Radio prin internet. Radio DAB+/FM

  Radioul prin internet este biletul tau la mii de posturi din intreaga lume, care transmit orice fel de program la care te-ai putea gandi. Tunerul digital ofera receptie de o claritate exceptionala si poti configura presetari pentru posturile de radio preferate transmise prin internet, DAB+ sau FM.

  Sistem de difuzoare bass-reflex integrate

  Doua difuzoare sunt integrate in carcasa acestui microsistem multifunctional. Obtii sunet clar si bas bun de la difuzoarele pentru toata gama de frecvente si porturile bass-reflex. Iesirea maxima de 50 W este perfecta pentru bucatarii, birouri si camere de zi mai mici.

  Aspect clasic. Functii moderne

  Carcasa din lemn si difuzoarele integrate amintesc de designul retro al componentelor Hi-Fi separate. Afisajul color clar indica sursa sau postul, dar si coperta albumului sau informatii despre melodie. Butoane texturate pentru controlul volumului, selectarea sursei si acord.

  Digital Sound Control. Alege un stil de sunet presetat

  Muzica hip-hop sau corala, opera sau rock simfonicO Indiferent de muzica pe care o preferi, functia Digital Sound Control a acestui microsistem iti permite sa te bucuri de ea mai mult. Alege dintre stilurile de sunet presetate, concepute sa ofere tot ce este mai bun din muzica.

  Potrivit pentru casa ta

  Acest microsistem alimentat la priza arata excelent in orice incapere. Raza de acoperire wireless Bluetooth este de 10 m si poti incarca un dispozitiv inteligent prin portul USB. Telecomanda usor de utilizat iti aduce functiile cheie la varful degetelor.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020