Microsoft Office Mac Home and Business 2016, Engleza EuroZone, Medialess P2

Cod produs: EDUW6F00952
 
1.199,90
-50%
599,95 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Microsoft Office 2016 pentru firme mici

  Office 2016 pentru firme mici pentru Mac este proiectat pentru utilizatori si afaceri mici care doresc Office-ul cu puterea programului Outlook pentru e-mail, calendare si agenda de contacte. Este Office-ului pe care il cunoasteti si in care aveti incredere, actualizat sa profite de cele mai noi caracteristici Mac, inclusiv de afisajul Retina si de vizualizarea pe ecran complet.

   

  Caracteristici:

  • Pentru un singur computer Mac (Mac OS X 10.10);
  • Versiuni complete, instalate ale programelor Outlook, Word, Excel, PowerPoint si OneNote;
  • Stocati fisiere in cloud cu OneDrive.

   

  Word

  Creati si partajati documente cu aspect profesional cu ajutorul instrumentelor de editare, revizuire si partajare de ultima generatie. Noua fila de Proiectare va ofera acces rapid la caracteristici, iar functia Cautare inteligenta prezinta informatiile contextuale relevante de pe web direct in Word.

   

  Excel

  Analizati si vizualizati datele in moduri noi si intuitive cu noua interfata utilizator, plus comenzile rapide de la tastatura preferate. Caracteristicile de profit, cum ar fi Analysis Toolpak, Slicers si Formula Builder, economisesc timp, astfel incat sa va puteti concentra asupra analizelor.

   

  PowerPoint

  Creati, colaborati si prezentati in mod eficace ideile dvs. cu ajutorul noilor efecte tranzitie intre diapozitive si al unui panou de animatii imbunatatit. Firele de comentarii de pe marginea diapozitivelor va ajuta sa incorporati feedbackul in prezentari. Vizualizarea prezentator afiseaza pe computerul Mac diapozitivul curent, diapozitivul urmator, notitele si un cronometru, in timp ce proiecteaza doar prezentarea pentru audienta pe marele ecran.

   

  OneNote

  Este propria dvs. agenda digitala pentru a putea culege notite, idei, pagini web, fotografii si chiar fisiere audio si video, toate intr-un singur loc. Fie ca sunteti acasa, la birou sau in deplasare, le puteti lua pe toate cu dvs. oriunde mergeti, le puteti partaja si puteti colabora cu ceilalti. Este extraordinar pentru temele de la scoala, pentru proiectele de la serviciu, planuri de calatorie, planificarea unei petreceri si altele.

   

  Outlook

  Administrati-va cu usurinta e-mailul, calendarele, contactele si activitatile. Asistenta push e-mail va mentine inboxul actualizat, vizualizarea Conversatie grupeaza mesajele corelate, iar calendarele pot fi vizualizate unul langa celalalt pentru planificare.

   

   

  Datele dvs. oriunde, oricand

  Fie ca lucrati pe un computer Mac, pe iPhone sau iPad, veti avea acces instantaneu la documentele dvs. oricand, de oriunde, cu stocarea OneDrive din cloud.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020