Monitor Gaming curbat LCD VA ASUS VG35VQ, 35”, WQHD, 100Hz, Adaptive-Sync, negru

Cod produs: MONVG35VQ
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  TUF gaming VG35VQ


  Monitorul curbat TUF gaming VG35VQ are o diagonala de 35", rezolutie WQHD(3440x1440) si un raport aspect 21:9 cu o rata de refresh de 100Hz, conceput special pentru gameri inraiti si pentru cei care cauta un gameplay imersiv. Acest display curbat are un timp de raspuns de 1ms MPRT si tehnologia Adaptive-Sync pentru un gameplay fluid.

  Monitor curbat de 35"


  Panelul WQHD (3440 X 1440) de 35" ofera imagini uimitoare din toate unghiurile cu o curbura de 1800R care asigura ca fiecare punct este echidistant pentru ochii tai pentru a avea un confort mai mare al vizionarii, cu mai putine distorsiuni si schimbari de culoare atunci cand vizionati filme sau va jucati. Monitorul TUF Gaming VG35VQ este dotat cu Picture-in-Picture (PiP) si Picture-by-Picture (PbP), permitand mai multe surse de continut pentru a spori productivitatea.

  Rata refresh 100Hz


  TUF Gaming VG35VQ are o rata de refresh rapida de 100Hz, asigurandu-se ca si jocurile cu ritm rapid jucat la cele mai inalte setari vizuale arata neted si complet fara lag.

  Extreme Low Motion Blur


  Monitorul ASUS VG35VQ este dotat cu cea mai recenta tehnologie ASUS Extreme Low Motion Blur, care ajunge la 1ms MPRT pentru a elimina neclaritatea miscarii si pentru a face ca obiectele in miscare sa para mai clare, astfel incat jocul sa fie mai fluid si mai sensibil.

  Shadow Boost


  Tehnologia Shadow Boost clarifica zonele intunecate din joc fara a supraexpune zonele luminoase, inbunatatind vederea generala in timp ce face mai usor sa fie observati inamicii ascunsi in zonele intunecate ale hartii.

  Conectivitate


  TUF Gaming VG35VQ ofera o larga selectie de optiuni de conectivitate, inclusiv DisplayPort 1.2, doua porturi HDMI, doua porturi USB 3.0 si o intrare pentru casti Jack 3.5mm.

  Design ergonomic


  TUF Gaming VG35VQ este echipat cu un stativ proiectat pentru a fi ergonomic. Acesta ofera ajustari extinse ale pivotarii, inclinarii si inaltimii, pentru a te ajuta sa obtii cu usurinta unghiul ideal de vizualizare pentru tine.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020