Monitor Gaming curbat LED TN ACER Predator Z271Ubmiphzx, 27", WQHD, 165Hz, G-Sync, negru

Cod produs: MONUMHZ1EE001
 
3.999,90
-60%
1.599,96 lei
Include taxa verde: 5,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Predator Z1

  Joc fara niciun compromis. Cu monitorul curbat Predator Z1 duceti experienta de joc la nivelul urmator.

  Alege arma

  Imbunatatiti setarile jocurilor la un nivel superior cu monitorul curbat Predator Z1, alegeti dimensiunea potrivita cerintelor dvs.: 27”, 30” sau 31.5”.

  Curbura 1800R

  In lumea curbelor, numerele conteaza. Un indice „R” mai mic inseamna o curbura mai mare – oferindu-va mai mult din acea imersiune care infasoara ochii, pe care doar un monitor curbat o poate aduce.

  Fluiditate noua

  Experimentati o fluiditate complet noua. NVIDIA® G-SYNCTM elimina suprapunerile de cadre si reduce intarzierile acestora pentru jocuri PC legendare.

  NVIDIA® G-SYNC

  NVIDIA® G-SYNCTM creeaza o experienta de joc uniforma prin sincronizarea cadrelor redate de GPU-ul dumneavoastra cu rata de reimprospatare a monitorului dumneavoastra. Acest proces avansat elimina complet suprapunerile de cadre si reduce intarzierile acestora.

  Urmarirea ochilor (*)

  Priviti. Trageti. Ucideti. Ochii si intuitia dvs. sunt cele mai bune arme. Lasati-va capturat de viitorul jocurilor video.

  Ecran infinit

  Tineti sub observatie mediul care va inconjoara fara a misca vreodata mouse-ul. Cu ecranul infinit, camera va urmareste pe masura ce priviti spre marginea ecranului, rotindu-se pentru ca dvs. sa aveti pe deplin cunostinta de situatia de fata.

  Vizare naturala

  Permiteti ochilor dvs. sa efectueze tintuirea, cu vizarea naturala, si realizati acea impuscatura intr-o fractiune de secunda dintr-o singura privire.

  Imersiune deplina

  Interactionati cu jocul dvs. Priviti spre soare pe masura ce vederea dvs. periferica se estompeaza sau uitati-va in umbre si permiteti ochilor dvs. sa se adapteze la iluminatul interior. De asemenea, in eventualitatea in care veti decide sa oferiti vederii dvs. un moment de odihna, veti descoperi faptul ca elementele UI prind viata atunci cand le surprindeti cu privirea.

  Reimprospatare rapida: Reduceti neclaritatea imaginilor si deplasati-va cu viteza prin spatiu cu o rata de improspatare nativa de 144 Hz. Asta se numeste viteza.

  Dimensiune ecran: 27”, 30”, 31.5” ; Curbura 1800R

  Rezolutie ecran: Full HD (1920p)

  Audio: DTS® Sound ; Difuzoare 2 x 7w

  * 2015 Ubisoft Entertainment. Toate drepturile rezervate. Assassin’s Creed, Ubisoft si logoul Ubisoft sunt marci comerciale ale Ubisoft Entertainment in SUA si/sau alte tari

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020