Monitor Gaming LED TN ASUS TUF VG258QM, 24.5", Full HD, 280Hz, G-Sync, HDR 400, negru

Cod produs: MONVG258QM
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Rata de actualizare incredibil de rapida de 280 Hz

  O uimire a ratei de refresh de peste 280Hz, suprasolicitata, inseamna ca ecranul este aproape de doua ori mai rapid decat monitoarele conventionale de 144 Hz. Veti experimenta imagini de joc extrem de fluide, oferindu-va mana superioara in shootere in prima persoana, curse, strategie in timp real si titluri sportive.

  Timp de raspuns rapid 0.5ms

  Cu un timp de raspuns de 0.5 ms de la gri la gri, neclaritatatea si incetosarea miscarii sunt practic eliminate. Acest ecran ofera, de asemenea, imagini superioare, cu culori deosebite, datorita gamei de culori NTSC de 72% si un raport uluitor de contrast de 1.000: 1. Unghiuri de vizualizare largi de 178 de grade asigura o distorsiune minima si o schimbare a culorii chiar si atunci cand privesti din pozitii extreme.

  Compatibil NVIDIA G-SYNC certificat

  Cu tehnologia de actualizare cu variatie variabila (VRR) activata in mod implicit, sunteti asigurat experiente de joc, fara rupere, fara probleme, de la placa grafica NVIDIA GeForce GTX 10 sau NVIDIA GeForce RTX seria 20.

  SYNC EXTREME LOW MOTION BLUR

  Cu ELMB SYNC, puteti activa ELMB (tehnologie cu miscare scazuta de miscare) si Adaptive-sync in acelasi timp, eliminand fantomele si lacrimile pentru vizualuri clare si rate de cadre ridicate in timpul jocurilor.

  High Dynamic Range (HDR) CU DISPLAYHDR ™ 400

  Tehnologia HDR ofera o gama mai larga de culori si un contrast mai mare decat monitoarele traditionale. Cei mai stralucitori albi si negrii cei mai intunecati prezinta detalii ca niciodata. Display -ul este de asemenea capabil de 400 cd / m 2 , care indeplinesc cerintele stricte pentru DisplayHDR ™ 400 de certificare.

  Conectivitate bogata

  Optiuni de conectivitate extinse, inclusiv DisplayPort1.2, HDMI 2.0x2 si Earphone Jack ofera suport pentru o gama larga de dispozitive multimedia.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020