Monitor Gaming LED TN DELL SE2417HGX, 23.6", Full HD, 75Hz, negru-gri

Cod produs: MONSE2417HGX
 
599,90 lei
Include taxa verde: 5,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 36 luni
 • Descriere

  Imagini netede si pline de viata

  Redefinirea rapida: experimentati imagini de inalta calitate, cu un timp de raspuns impresionant. Reducerea abaterii in timpul de tranzitie inseamna ca imaginile in miscare din filme sau jocuri video vor fi netede si impresionante.

  Joc neted: joc cu imagini fara lacrima pe acest monitor compatibil AMD Radeon FreeSync ™, care are o viteza de reimprospatare de pana la 75 Hz.

  Conectati-va fara efort: treceti perfect intre lucru si redati-va cu porturile duble de conectivitate HDMI imbunatatite. Datorita acestor porturi incorporate, va puteti pastra elementele esentiale - cum ar fi consola de joc si laptopul - intotdeauna conectate si gata de plecare.

  Vizualizari clare si de calitate: bucurati-va de imagini clare si culori vii, cu claritate Full HD (1920x1080).

  Design atemporal

  O viziune clara: Vizionarea confortabila este a ta cu un raport de contrast ridicat si un ecran mat de 23,6 inci care minimizeaza reflectarea iluminarii interioare.

  Elegant si elegant: bezele subtiri imbunatatite, un finisaj negru pentru pian si un suport robust se combina pentru un aspect modern care merge cu orice birou de acasa sau acasa.

  Reglati cu usurinta: Datorita butoanelor cu acces usor de pe luneta de jos, puteti regla perfect culorile, luminozitatea si contrastul de pe ecran pentru o vizualizare corecta.

  Usor pentru ochi: Cresteti confortul vizualizarii, reducand lumina albastra cu Dell’s Comfort View si reduceti distragerile cu un ecran antiglont, fara licarire.

  Porturi si sloturi:

  1. Conector pentru cabluri de alimentare | 2. Difuzarea difuzorului | 3. HDMI | 4. VGA

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  9 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020