Cod produs: MONXG438QR

Monitor Gaming LED VA ASUS ROG Strix XG438QR, 43", 4K UHD, 120Hz, FreeSync Premium Pro, HDR10, negru

3.999,90
-10%
3.599,91 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  CEL MAI MARE SI CEL MAI RAPID MONITOR DE GAMING 4K FREESYNC DIN LUME

  ROG Strix XG438QR este un monitor de gaming HDR care ofera un echilibru perfect intre imagini cursive si performante HDR cu contrast ridicat pentru un gameplay incredibil de captivant. Acesta dispune de un panou 4K de 43” cu o rata de refresh uimitoare de 120Hz, tehnologie HDR (High Dynamic Range) cu acoperire de 90% a gamei de culori profesionale DCI-P3 si contrast exceptional pentru certificarea DisplayHDR™ 600, plus suport pentru tehnologia AMD FreeSync™ Premium Pro. ROG Strix XG438QR include, de asemenea, tehnologia GameFast Input pentru un control mai receptiv, fara lag, care sporeste experienta de joc si iti ofera un avantaj fata de adversarii tai.

  JOCURI SI DIVERTISMENT PE UN ECRAN MARE

  Avand multiple functii de gaming, ROG Strix XG438QR de 43” ofera o experienta mai captivanta pe ecran mare, fara a sacrifica rata de refresh ridicata si tehnologia de refresh variabila, care se gasesc de obicei doar in panourile mai mici.

  CONTROL DE LA DISTANTA

  ROG Strix XG438QR vine cu o telecomanda care iti permite sa ajustezi setarile afisajului - cum ar fi luminozitatea, contrastul si semnalul de intrare - de la distanta.

  ECRAN ANTI-REFLEXIE

  Un ecran anti-reflexie faciliteaza vizualizarea continutului de pe ecran in conditii de iluminare interioara schimbatoare, oferind o experienta de vizionare mai buna atunci cand joci jocuri video si urmaresti filme.

  SUNET IMBUNATATIT CU SONICMASTER

  ROG Strix XG438QR dispune de doua difuzoare stereo incorporate de 10W si de tehnologia exclusiva ASUS SonicMaster pentru a oferi o fidelitate audio incredibila, pentru un sunet bogat si satisfacator.

  TEHNOLOGIE GAMEFAST INPUT

  ROG Strix XG438QR dispune de tehnologia GameFast Input pentru a minimiza lag-ul de intrare. Aceasta tehnologie ofera o livrare mult mai rapida a miscarilor, astfel incat vei fi mereu la curent cu actiunea din joc, la momentul precis de care ai nevoie pentru a raspunde cat mai rapid, dupa cum este necesar.

  RATA DE REFRESH RAPIDA DE 120HZ

  ROG Strix XG438QR ofera o rata de refresh ultrarapida de 120Hz, asigurandu-se ca pana si jocurile cu cel mai rapid ritm de joc, jucate la cele mai inalte setari vizuale, raman foarte cursive si complet lipsite de lag.

  AMD FREESYNC™ PRO PREMIUM PENTRU GAMEPLAY CURSIV

  ROG Strix XG438QR dispune de tehnologia Freesync™ Premium Pro, care ofera efecte vizuale foarte cursive, cu latenta redusa si luminozitate si contrast mai bune. Freesync™ Premium Pro stipuleaza o procesare cu latenta redusa atat pentru continutul standard, cat si pentru cel HDR, eliminand lag-ul de intrare asociat de obicei cu continutul HDR.

  HIGH DYNAMIC RANGE (HDR) CU DCI-P3 90% SI DISPLAYHDR™ 600

  ROG Strix XG438QR suporta tehnologia HDR pe o gama de luminanta (pana la 600 cd/m2) pentru a oferi o gama de culori mai larga si un contrast mai mare decat monitoarele traditionale. Cele mai luminoase nuante de alb si cele mai intunecate nuante de negru scot in evidenta detaliile ca niciodata. ROG Strix XG438QR ofera, de asemenea, o gama de culori DCI-P3 de 90 % si performante ale contrastului care indeplinesc cerintele pentru certificarea DisplayHDR™ 600.

  ILUMINARE ASUS AURA

  Cu tehnologia exclusiva de iluminare ASUS Aura Sync, ROG Strix XG438QR ofera iluminare ambientala care poate fi sincronizata cu alte componente si periferice compatibile Aura.

  CONECTIVITATE ROBUSTA

  ROG Strix XG438QR ofera o selectie larga de optiuni de conectivitate, inclusiv trei intrari HDMI 2.0 si o interfata DisplayPort.

  • Vitezele de transfer reale ale interfetelor USB 3.0, 3.1, 3.2, si/sau Tip-C vor varia in functie de numerosi factori, inclusiv viteza de procesare a dispozitivului gazda, atributele fisierelor transferate si alti factori legati de configuratia sistemului si a mediului de operare.
  • Produsele certificate de catre Comisia Federala a Comunicatiilor si Industriilor Canada vor fi distribuite in Statele Unite si Canada. Va rugam vizitati site-urile ASUS USA si ASUS Canada pentru mai multe informatii referitoare la produsele disponibile local.
  • Produsele certificate de catre Comisia Federala a Comunicatiilor si Industriilor Canada vor fi distribuite in Statele Unite si Canada. Va rugam vizitati site-urile ASUS USA si ASUS Canada pentru mai multe informatii referitoare la produsele disponibile local. Toate specificatiile pot fi supuse modificarilor fara un anunt prealabil. Va rugam sa verificati la dealer-ul dvs. pentru o oferta exacta. Produsele pot sa nu fie disponibile pe toate pietele. Specificatiile si configuratia pot varia in functie de model, imaginile au caracter ilustrativ. Va rugam vizitati pagina cu specificatiile complete. Culoarea PCB-ului si software-ul bundle pot suferi modificari fara un anunt prealabil. Brand-urile si numele produselor mentionate sunt marci inregistrate ale companiilor respective.
  • Toate specificatiile pot fi supuse modificarilor fara un anunt prealabil. Va rugam sa consultati distribuitorul local pentru o oferta exacta. Produsele pot sa nu fie disponibile pe toate pietele.
  • Specificatiile si configuratia pot varia in functie de model, imaginile au caracter ilustrativ. Va rugam vizitati pagina cu specificatiile complete.
  • Culoarea PCB-ului si software-ul bundle pot suferi modificari fara un anunt prealabil.
  • Brand-urile si numele produselor mentionate sunt marci inregistrate ale companiilor respective.
  • Daca nu este stipulat expres, toate performantele specificate sunt bazate pe valori de performanta teoretice. Performantele pot varia in functie de situatiile si configuratiile utilizate.
  • Vitezele de transfer reale ale interfetelor USB 3.0, 3.1, 3.2, si/sau Tip-C vor varia in functie de numerosi factori, inclusiv viteza de procesare a dispozitivului gazda, atributele fisierelor transferate si alti factori legati de configuratia sistemului si a mediului de operare.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
  Include taxa verde: 6,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0