Monitor LED TN ASUS VP228HE, 21.5", Full HD, 60Hz, negru

Cod produs: MONVP228HE
PRP:
799,00 lei
529,90 lei
Include taxa verde: 5,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 36 luni

Resigilate

Garantia produsului nou
Retur gratuit in 14 zile
Produsul a fost testat in conditii normale
functionare perfecta!
 • Ambalaj original deteriorat.
  Accesorii utilizate.
  Prezinta urme de utilizare.
  Produs expus / testat in magazin.
  Disponibil in
  Altex Bucuresti Bucur Obor
  Sos. Colentina, Nr. 2, Bl. ALMO, Complex Comercial Bucur Obor, Parter, Sector 2, Bucuresti
  Bucureşti
  pret produs nou 529,90
  421,55 lei
 • Ambalaj original deteriorat.
  Accesorii utilizate.
  Consumabile utilizate.
  Zgarieturi minore pe carcasa/rama.
  Zgarieturi minore pe panou lateral.
  Zgarieturi minore pe suprafete lucioase.
  Produs expus / testat in magazin.
  Disponibil in
  Altex Suceava Bucovina
  Str. Stefan Cel Mare, Nr. 56, Complex Comercial Bucovina, Et. 3, Suceava, Jud. Suceava
  Suceava
  pret produs nou 529,90
  423,92 lei
 • Descriere

  Calitatea Superioara a Imaginilor si Design Clasic, Elegant

  Monitorul Full HD de 21.5 inchi VP228HE cu rata de contrast foarte ridicata de 100,000,000:1 si dotat cu tehnologiile exclusive ASUS Splendid si VividPixel este optimizat pentru a oferi cea mai buna calitate a imaginii si o calitate deosebita a culorilor. Aceasta abordare este extinsa si la suportul foarte rezistent, al carui design este inspirat de cadranele solare, ce nu face niciun compromis intre aspectul ultra-subtire, elegant si rigiditatea necesara asigurarii unui nivel foarte bun de stabilitate si rezistenta.

   

  Rata de contrast de 100,000,000:1 cu ASUS Smart Contrast Ratio

  Amplifica intr-o maniera dinamica contrastul monitorului prin ajustarea luminantei sistemului de iluminare pentru a atinge valori extreme de alb si negru – oferind imagini de un realism deosebit.

   

  Timp de Raspuns de 1ms

  Timpul de raspuns ultra-rapid (1ms GTG) elimina artefactele nedorite pentru o redare mai fluida a continutului video.

   

  Tehnologie exclusiva ASUS GamePlus

  In ceea ce priveste design-ul produselor noastre, ASUS se concentreaza intotdeauna pe nevoile utilizatorilor - modelul ASUS VP228HE este echipat cu butonul de acces rapid GamePlus, o exclusivitate ASUS ce ofera acces la functii de tinta suprapusa peste ecran si cronometru. Pasionatii de jocuri pot selecta pana la patru tipuri de tinte diferite potrivite oricarui tip de joc; in timp ce cronometrul ofera informatii foarte importante asupra timpului scurs in jocurile de strategie in timp real. Aceste utilitare le permit utilizatorilor sa-si imbunatateasca calitatile si experienta in jocuri.

   

   

  Tehnologiile Exclusive ASUS SplendidPlus

  In cazul modelului ASUS VP228HE am ridicat cu adevarat stacheta performantei, incorporand in acest model o serie de tehnologii proprietare create pentru a va oferi o experienta vizuala extrem de realista. Modelul VP228HE dispune de tehnologie SplendidPlus™ Video Intelligence, ce optimizeaza clipurile video si imaginile statice prin imbunatatirea luminozitatii culorilor, a contrastului si a nivelului de detaliu. SplendidPlus™ ofera doua noi moduri de functionare – Citire si Camera Intunecata – in plus fata de Panorama, Standard, Cinema, sRGB, si Vedere Nocturna. Tehnologiile de reducere a emisiilor de lumina albastra si a tremurului de imagine te vor ajuta de asemenea sa reduci oboseala ochilor pe termen lung.

   

   

  Tehnologie VividPixel pentru Cea Mai Buna Calitate a Imaginilor

  Tehnologia ASUS VividPixel ajuta la amplificarea nivelului detaliilor si reducerea zgomotului de imagine pentru claritate si calitate incredibila a imaginilor.

   

   

  Tehnologie de Reducere a Tremurului de Imagine

  Acum poti uita de oboseala ochilor. VP228HE include tehnologia ASUS de Eliminare a Tremurului de Imagine certificata TÜV Rheinland, ce are rolul de a diminua semnificativ tremurul imaginilor pentru o experienta de vizualizare cat mai confortabila. Aceasta minimizeaza oboseala ochilor si alte efecte potential periculoase ale sesiunilor prelungite petrecute in fata monitorului.

   

  Solutie de Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra ASUS Blue Light Filter

  VP228HE vine de asemenea echipat cu Solutia de Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra acreditata TÜV Rheinland ASUS Blue Light Filter, ce are rolul de a-ti proteja ochii impotriva efectelor adverse ale luminii albastre; un nou meniu OSD iti permite sa accesezi cu usurinta si sa selectezi una dintre cele patru setari diferite direct pe ecran.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.67
  15 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020