Cod produs: MLTMF453DW

Multifunctional laser monocrom CANON I-SENSYS MF453dw, A4, USB, Retea, Wi-Fi

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Imprimati si scanati monocrom cu usurinta

  Seria Canon i-SENSYS MF450 ofera dispozitive multifunctionale concepute pentru a eficientiza fluxurile de lucru si a se integra in cloud, asigurand totodata o serie de optiuni de acces mobil.

  Conectivitate la cloud

  Imprimati sau scanati din cloud, cu conectivitate incorporata printr-o atingere la servicii de stocare in cloud, inclusiv Google Drive, Dropbox si OneDrive.

  Imprimare mobila

  Imprimati comod documente de pe smartphone sau tableta cu aplicatia Canon PRINT Business sau prin AirPrint (iOS) si Mopria (Android).

  Securitate fiabila

  Protejati-va documentele cu functionalitatea de securizare cu cod PIN, care restrictioneaza accesul la documentele sensibile imprimate, si evitati hackingul sau amenintarile virusilor cu verificarea sistemului la pornire.

  Eficienta superioara

  Vitezele de imprimare superrapide, scanarea fata-verso la o singura trecere si imprimarea fata-verso disponibila standard asigura productivitate maxima.

  Fluxuri de lucru personalizate

  Automatizati sarcinile zilnice, cum ar fi imprimarea formularelor stocate, scanarea catre e-mail si copierea documentelor, cu butoanele de pe ecran si Canon Application Library.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0