Cod produs: OLEZ1056

Oala sub presiune ZOKURA Z1056, 4l, 22cm, inox, argiuntiu

524,90 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Oala sub presiune ZOKURA Z1056

  Aburul impreuna cu timpii mai mici de preparare ajuta la pastrarea aromei, a mineralelor si vitaminelor din alimente. In plus, gatitul sub presiune este ideal pentru prepararea mancarurilor ce necesita timp mare de gatire (cum ar fi ciorbele, carne, peste, fasolea, nautul).

  Timpi de preparare cu pana la 70% mai mici

  In oala sub presiune, orice mancare se prepara rapid si sanatos. Prin folosirea acesteia, economisiti 70% timp si 50% energie si, in acelasi timp, pastrati intacte valorile nutritive, vitaminele si mineralele.

  Siguranta inainte de toate

  Cele 2 valve de autoblocare a capacului se vor ridica pentru a bloca deschiderea, atunci cand oala se afla sub presiune.

  Manerele din plastic raman reci asigurand confortul si siguranta dumneavoastra.

  Capacul este dotat cu valva de siguranta, iar aceasta va elibera presiunea, in cazul in care valva de control a presiunii nu functioneaza corespunzator.

  Din capac, pe masura ce presiunea creste, se ridica un indicator de presiune. Gradatiile acestuia va indica presiunea din interior, putand astfel sa reglati temperatura optima, in functie de preparatele gatite. O metoda moderna de gatit, rapid, fara risc, fara stres.

  Conservarea aromelor si a culorilor naturale

  Supapa etansa mentine aromele si culorile naturale ale alimentelor in timp ce baza multistratificata, tip sandwich, asigura distribuirea optima a caldurii pe toata suprafata vasului.

  Baza incapsulata contine un miez de aluminiu ce se incalzeste rapid, oferind un control precis al gatitului.

  Usor de utilizat si intretinut

  Sistem complet automat de inchidere a capacului, manere din plastic cu un design placut precum si gradatii pe peretii vasului in interior (1/2 si 2/3 din capacitatea totala). Oala sub presiune de la Zokura poate fi folosita pe toate tipurile de plita, inclusiv pe cele cu inductie.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0