Ochelari audio

  2 din 2 produse

  Ochelari audio la cel mai mic pret din Romania!

   

  Te-ai saturat sa cari dupa tine perechea de ochelari de soare si perechea de casti? Nicio problema, deoarece exista un produs revolutionar care le combina pe ambele!

  Ochelarii audio sunt special ganditi pentru persoanele active care se misca tot timpul si vor sa-si protejeze ochii de radiatiile puternice, dar vor sa asculte si muzica lor preferata oriunde, fara a fi deranjati de zgomotul din exterior. Ochelarii audio au incorporati senzori si doua difuzoare care redau muzica in urechi intr-un mod foarte clar. Unele perechi de ochelari audio vin la pachet si cu functia de inlaturare a zgomotelor din exterior, pentru ca tu sa te bucuri de o experienta acustica mult mai placuta. 

   

  Ochelari audio inteligenti cu caracteristici inedite

  Poti sa efectuezi apeluri in timp ce mergi, fara sa-ti folosesti mainile si te protejeaza si de soare. Totul este mai confortabil acum cu noii ochelari audio Bose Frames.

   

  Intra la noi pe site si hai sa-ti alegi perechea potrivita de ochelari inteligenti. Gama de produse este atent selectionata pentru tine, la cele mai mici preturi.

   

  Intrebari frecvente

  Ochelarii audio se conecteaza la smartphone-ul tau prin intermediul Bluetooth, iar tehnologia revolutionara iti ofera posibilitatea sa folosesti functiile audio fara sa fie nevoie de casti. Fiecare brat al ochelariilor este prevazut cu un pachet acustic care reduce considerabil zgomotele din jur. Cu ajutorul difuzoarelor ascunse poti asculta muzica ta preferata fara sa mai cari dupa tine o pereche de casti.

  Bucura-te de mai multa libertate si de beneficiile tehnologiei wireless cu gama noastra de ochelari audio. Ideali atunci cand efectuezi apeluri la volan sau pe trotineta, sau daca asculti muzica preferata in timp ce te plimbi, ochelarii inteligenti audio te protejeaza de soare si nu mai trebuie sa cari o pereche de casti dupa tine. Un singur produs, mai multe intrebuintari.

  Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020