Ondulatoare de par

(25 produse)

  Ondulatoare de par la cel mai mic pret din Romania

   

  Cum sa alegi cel mai bun ondulator de par?

   

  Un ondulator de par poate oferi multe optiuni de a-ti aranja parul pentru orice eveniment sau ocazie, chiar si pentru viata de zi cu zi. Poti alege intre diverse modele cu diferite reglaje de temperatura, diferite marimi sau accesorii suplimentare din magazinul nostru. Daca doresti sa ramai la o coafura cu par drept, innoieste-ti placa de par, alegand una din gama noastra variata. 

   

  Ce este un ondulator pentru bucle afro?

  Un ondulator pentru bucle afro este unul cu diamentrul foarte mic, astfel rezultand o coafura cu bucle mici, stranse, precum parul cret natural. Acest look poate fi perfect pentru orice eveniment, fiind foarte versatil si rezistand pentru ore intregi in aceeasi forma. 

   

  Cum stii daca ti se potriveste un aparat pentru bucle mari?

  Buclele mari sunt mai lejere, oferind un look frumos si ingrijit, fara sa para ca ai depus prea mult efort. Acestea se potrivesc in cadrul oricarei ocazii, iar tu poti sa treci usor de la o coafura de zi la una de noapte. Pentru a obtine acest look, ai avea nevoie de un ondulator de par cu diametrul mai mare decat cel pentru bucle afro, pentru a putea realiza bucle mai mari. In cazul in care ti se pare prea multa munca de realizat cu un ondulator, poti opta si pentru bigudiuri sau uscatul parului cu peria, alegand un uscator de par performant si cu un design modern din gama noastra.

   

  Nu stii ce sa alegi? Hai in magazin sa vezi oferta noastra de ondulatoare de par - un specialist este mereu pregatit sa te ajute sa faceti impreuna alegerea potrivita pentru tine.

   

   

  Intrebari frecvente

  Pentru a alege ondulatorul de par potrivit trebuie sa iei in considerare diametrul, accesoriile suplimentare, temperatura maxima pana la care se poate incalzi si designul.

  Un par mai lung necesita un ondulator cu diametrul mai mare, astfel incat sa poata incapea toata suvita pe aparat. Pentru parul scurt sau mediu, se poate folosi orice aparat, in functie de rezultatul dorit.