Cod produs: CONDETTOLPACK

Pachet DETTOL Safe Family: Dezinfectant suprafete, 500ml + Rezerva dezinfectant suprafete, 1200ml + Servetele dezinfectante, 3 pachete, 40 buc

35,99
-10%
32,39 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Set Safe Family Pack:
  • 1x Dettol Pulverizator pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor, 500 ml;
  • 1x Dettol Solutie pentru Pulverizator pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor, 1200 ml;
  • 3x Dettol Servetelele umede dezinfectante pentru suprafete multiple 40 buc.

  Dettol Pulverizator pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor, 500 ml

  • Pulverizatorul Dettol pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor omoara 99,9% dintre bacteriile si virusurile testate, inclusiv E. coli, Salmonella, MRSA si inactiveaza virusul gripal porcin de tipul A (H1N1). Conform EN 14476, Dettol Pulverizator pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor omoara SARS-CoV-2 (Coronavirusul sindromului respirator acut sever 2). Timp de actiune: 5 minute;
  • Fara inalbitor, incolor;
  • Indeparteaza 90% dintre alergeni;
  • Se poate folosi la curatarea blaturilor, scaunelor pentru copii, saltelelor pentru copii, frigiderului, cosului de gunoi, a chiuvetei, cazii, robinetelor si a vasului de toaleta (WC).

  Dettol Servetele umede dezinfectante pentru suprafete multiple, 40 buc

  • Servetelele umede dezinfectante pentru suprafete multiple omoara 99,9% dintre bacteriile si virusurile testate, inclusiv E. coli, Salmonella, MRSA si virusul gripal porcin (H1N1). Conform EN 14476, Dettol Servetele umede dezinfectante pentru suprafete multiple omoara SARS-CoV-2 (Coronavirusul sindromului respirator acut sever 2). Timp de actiune: 5 minute;
  • Fara inalbitor;
  • Indeparteaza 90% dintre alergeni;
  • Ambalaj resigilabil;
  • Se poate lua oriunde, confortabil;
  • Se poate folosi la curatarea blatului, scaunului pentru copii, saltelei pentru copii, frigiderului, cosului de gunoi, a chiuvetei, cazii, robinetelor si a vasului WC.

  Dettol Solutie pentru Pulverizator pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor, 1200ml

  • Solutia pentru Pulverizator pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor omoara 99,9% dintre bacteriile si virusurile testate, inclusiv E. coli, Salmonella, MRSA si inactiveaza virusul gripal porcin de tipul A (H1N1). Conform EN 14476, Dettol Solutie pentru Pulverizator pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor omoara SARS-CoV-2 (Coronavirusul sindromului respirator acut sever 2). Timp de actiune: 5 minute;
  • Fara inalbitor, incolor;
  • Rezerva cu Solutie pentru Pulverizator pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor cu 70% mai putin plastic*;
  • Indeparteaza 90% dintre alergeni;
  • Se poate folosi la curatarea scaunului pentru copii, saltelei pentru copii, frigiderului, cosului de gunoi, a chiuvetei, cazii, robinetelor si a capacului de WC.
  *Pe baza greutatii de plastic (grame per ml) comparativ cu 1x Pulverizator pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor, 500 ml.

  Utilizati in siguranta produsele biocide. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile despre produs inainte de utilizare.

  Omoara 99,9% dintre bacteriile si virusurile testate

  Produsele Dettol pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor incluse in Dettol Safe Family Pack omoara bacteriile rezistente la antibiotice si inactiveaza virusurile gripale de tipul A (H1N1), inclusiv virusul COVID-19.

  Pentru utilizare zilnica

  Pulverizatorul Dettol pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor fara inalbitor este ideal pentru curatarea zilnica a majoritatii suprafetelor.

  Pulverizator cu utilizare confortabila

  Rotiti pur si simplu capul pulverizatorului in pozitia PORNIT (”ON”) si pulverizati direct pe suprafata de curatat.

  In bucatarie

  Cu ajutorul pulverizatorului Dettol pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor si a servetelelor umede dezinfectante pentru suprafete multiple puteti curata eficient majoritatea suprafetelor din bucatarie, printre care frigiderul, robinetele, chiuveta, cuptorul cu microunde, plita, electrocasnicele, urmand si respectand instructiunile de utilizare si precautiile de pe eticheta de pe ambalajul produsului. Nu utilizati produsul pe suprafetele care intra in contact cu alimentele!

  In casa

  Pulverizatorul Dettol pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor si servetelele umede dezinfectante pentru suprafete multiple sunt ideale pentru dezinfectarea diferitelor suprafete dure, de exemplu a clantelor, cosurilor de rufe, cosurilor de gunoi si a echipamentelor de antrenamente, urmand si respectand instructiunile de utilizare si precautiile de pe eticheta de pe ambalajul produselor.

  Pe suprafetele folosite de copii

  Indeparteaza agentii patogeni de pe obiectele folosite zilnic de copii - nu uitati sa clatiti dupa aplicare! Pulverizatorul Dettol pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor se poate folosi pe carucioare de copii, suprafetele din locurile special amenajate pentru schimbat scutece, galeti, jucarii scaune pentru copii, scaune auto, patuturi si olite.

  Se pot folosi in siguranta pe echipamente electrice

  Pulverizatorul dezinfectant multi-suprafete Dettol si servetelele umede dezinfectante pentru suprafete multiple se pot folosi in siguranta pe diverse dispozitive, pulverizati pur si simplu pe o laveta inainte de stergere. Indeparteaza agentii patogeni de pe echipamentele electrice. Se pot folosi fara probleme pe smartphone, monitor, telecomanda, calculator, tastatura, mouse si dispozitive audio portabile.

  Ingrediente pulverizator & solutie pentru pulverizator: substanta activa: 100 g produs contine: 0,096 g clorura de benzalconiu (nr. CAS 68424-85-1; nr. CE 270-325-2). Alte ingrediente: < 5% surfactanti neionici, parfum.

  Produse destinate inclusiv uzului profesional, pentru care se recomanda purtarea manusilor.

  Ingrediente servetele: substanta activa: 100 g produs contine: 0,40 g clorura de benzalconiu (nr. CAS 68424-85-1; nr. CE 270-325-2). Alte ingrediente: parfum.

  Produs destinat inclusiv uzului profesional, pentru care se recomanda purtarea manusilor.

  Marca Dettol este prezenta pe piata internationala de peste 80 de ani pentru a ajuta la protejarea sanatatii familiei prin asigurarea unei igiene corespunzatoare.

  Dettol ajuta familiile din intreaga lume in protectia impotriva microbilor. Cu ajutorul produselor si a programelor educationale, ne straduim sa obtinem o dezvoltare prin experienta noastra din domeniul dezinfectiei, a igienei si a acordarii celor mai utile recomandari.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.88
  8

 • Intrebari
  0