Cod produs: CON760091

Pachet MELLERUD: Solutie de curatare rosturi, 500 ml + Solutie de curatare baie, 500 ml + Solutie de curatare cabina de dus, 250 ml

59,99 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Setul contine:

  Solutie de curatare pentru rosturi, 500ml

  Solutia pentru curatarea rosturilor indeparteaza urmele de murdarie, grasime si depunerile. Indeparteaza chiar si murdaria persistenta de pe gresia din bucatarie, rosturile de faianta si gresie, placi mici de ceramica, pietre naturale si alte tipuri de pereti.

  Consum: depinde de metoda si de cantitatea de murdarie.

  Solutie de curatare baie, 500ml

  Solutie de curatat pentru indepartarea rapida si eficienta a depunerilor de calcar, a resturilor de sapun si de murdarie, a petelor gri si a ruginii. Dizolva depunerile inestetice si previne instalarea bacteriilor si germenilor. Indicata pentru toate suprafetele rezistente la acizi din bai si cabine de dus, precum gresia (nu este indicata si pentru placile din piatra naturala), chiuvete, cazi de baie, pereti despartitori pentru dus, fitinguri si toalete, suprafete sintetice. Asigura curatenia si luciul obiectelor sanitare; Noua formula gel faciliteaza mentinerea solutiei pe suprafete pentru mai mult timp si este foarte eficienta impotriva murdariei si calcarului.

  Consum: foarte productiv, in functie de cantitatea de murdarie.

  Solutie de curatare a suprafetelor din plastic, 250ml

  Solutie universala pentru curatarea materialelor plastice si toate suprafetele sintetice. Indicata pentru profile geam, storuri, carcase radio si TV, mobilier de bucatarie si de birou, mobilier de curte, corturi, ambarcatiuni si placi de surf. De asemenea, este indicata pentru curatarea interiorului masinii si a componentelor auto din material sintetic (de ex. spoilere). Produs intens si delicat cu suprafetele;Inlatura murdaria, uleiul, grasimile, rezidurile de fum, nicotina si alte depuneri;Produs antistatic; Protejeaza impotriva murdariei.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  0