Cod produs: PAKHBPA0123

Pachet promo, Vopsea de par PALETTE Intensive Color Creme, BW7 Blond Mineral Inchis, 2 x 110ml

17,10
-15%
14,54 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Pachet promo PALETTE Intensive Color Creme BW7 Blond Mineral Inchis

  Descopera Palette Intensive Color Creme care decoloreaza parul pana la 4 tonuri pentru culori intense si incredibil de durabile. Formula patrunde in adancimea firului de par, sigiland pigmentii intensi de culoare si lasand parul incredibil de stralucitor.

  Colorantii pentru par pot cauza reactii alergice severe. Cititi si respectati instructiunile din pliantul cu instructiuni inclus. Acest produs nu este destinat pentru utilizarea de catre si pentru persoanele sub varsta de 16 ani. Tatuajele temporare cu „henna negru” pot creste riscul de alergie. Nu folositi deloc acest produs in urmatoarele cazuri:
  • Daca aveti o eruptie pe fata sau aveti pielea scalpului sensibila, iritata sau zgariata.
  • Daca anterior ati avut reactii alergice la produsele pentru colorarea parului.
  • Daca anterior ati avut reactii alergice la tatuajele temporare cu “henna negru”.

  Contine peroxid de hidrogen, fenilendiamine (toluendiamine) si rezorcinol. A nu se utiliza pentru vopsirea genelor sau a sprancenelor. Clatiti bine dupa aplicare. Vedeti partea de jos a ambalajului pentru lista completa de ingrediente.

  Efectuati un test de alergie cu 48 de ore inainte de fiecare colorare, chiar si in cazul in care ati folosit anterior produsele de colorare a parului. Asadar amintiti-va sa cumparati produsul cu 48 de ore inainte de a-l folosi. In caz de orice reactie adversa sau daca aveti dubii, consultati un medic inainte de a folosi orice produs pentru colorarea/decolorarea parului.

  Evitati contactul cu ochii. Clatiti ochii imediat, daca produsul intra in contact cu acestia. Utilizati manusile incluse in pachet. A nu se lasa la indemana copiilor.

 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0