Panouri radiante

(22 produse)

   

  Panouri radiante la cel mai mic pret din Romania!

   

  Daca esti in cautare de panouri radiante ai ajuns in locul potrivit.

  Confortul din locuinta ta este poate cel mai important, in special atunci cand ne referim la confortul termic.

  Iata cum functioneaza panourile radiante.

  Panourile radiante au la baza tehnologia care emite radiatii infrarosii. Aceasta tehnologie este  utilizata si in cazul incalzirii prin pardoseala, al unor boilere instant de apa calda si al unor sisteme de incalzire centrala.

  Radiatiile produse de panouri traverseaza aerul dintr-o incapere, iar datorita sistemului de incalzire cu infrarosu, obiectele din camera absorb caldura si o distribuie la randul lor de trei ori mai mult.

  Undele infrarosii sunt absorbite de obiecte in acelasi mod in care corpurile noastre absorb caldura generata de soare, indiferent de temperatura aerului. 

  Panourile radiante incalzesc si mentin uscati peretii sau podeaua, astfel se reduce condensul.

  Pe langa utilitatea practica, panourile radiante au si un design deosebit si se potrivesc in orice incapere. Panourile radiante pentru baie au si suport pentru prosop, nu doar incalzesc, ci si usuca prosoapele de baie.

   

  Pe site-ul nostru ai la dispozitie multe panouri radiante din care sa alegi, pe langa asta te bucuri si de cele mai mici preturi din Romania. Ai toate sansele sa achizitionezi panoul radiant potrivit!

   

   

  Intrebari frecvente

  Incalzirea cu panouri radiante se face prin transferul de caldura catre obiectelor din camera, iar acestea o distribuie mult mai puternic in incapere. Sistemele clasice de incalzire (centrale termice sau calorifere) se bazeaza pe incalzirea aerului din incapere.

  Nu, radiatiile utilizate sunt cele cu infrarosu, iar acestea nu dauneaza organismului uman.

  Panourile radiante sunt silentioase. Nu au parti in miscare, ca aerul conditionat sau centralele termice, astfel panourile radiante sunt alegerea potrivita in dormitoare, pentru cei care au somnul sensibil.