Placa de baza ASUS TUF B360-PRO GAMING, Socket 1151, ATX

Cod produs: CSATUFB360PROGA
Placa de baza ASUS TUF B360-PRO GAMING, Socket 1151, ATX
Placa de baza ASUS TUF B360-PRO GAMING, Socket 1151, ATX
Placa de baza ASUS TUF B360-PRO GAMING, Socket 1151, ATX
Placa de baza ASUS TUF B360-PRO GAMING, Socket 1151, ATX
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Asus TUF B360-PRO GAMING

  Pregateste-te pentru Actiune

  Placile de baza TUF Gaming sunt proiectate atent si testate pentru a opera in conditii in care alte placi ar intampina probleme. Folosind componente extrem de rezistente, aceste placi de baza asigura o stabilitate deosebita in sesiunile foarte lungi de jocuri.

  Atunci cand construiesti un sistem folosind o placa de baza TUF Gaming, beneficiezi si de avantajele TUF Gaming Alliance — o colaborare incheiata de ASUS cu parteneri din industrie pentru a obtine o asamblare mai usoara, compatibilitate mai buna si estetica mai reusita, de la componente si pana la carcasa.

  Asamblare Usoara

  Placile de baza TUF Gaming simplifica asamblarea sistemelor prin designul lor excelent, inovatiile tehnologice care le caracterizeaza si prin parteneriatele solide incheiate cu cei mai importanti producatori de componente. Combinatia unica de componente TUF la standarde militare, protectie TUF si TUF Gaming Alliance garanteaza o fiabilitate excelenta a sistemului.

  TUF gaming alliance

  TUF Gaming Alliance reprezinta rezultatul colaborarii dintre ASUS si cei mai importanti producatori de componente pentru PC, inclusiv marci de renume, precum Ballistix, Cooler Master, Corsair, G.Skill, In Win si Themaltake. O gama in continua crestere de componente compatibile, de la carcase si surse de alimentare la coolere pentru procesor si memorie DRAM, garanteaza deopotriva compatibilitatea si armonia estetica. Mai mult, continuam sa incheiem noi parteneriate, care vor consolida avantajele TUF Gaming Alliance.

  PROTECTIE TUF

  SAFESLOT

  Protejeaza-ti investitia in placa video

  SafeSlot este conectorul PCIe reinventat de catre ASUS si special conceput pentru a oferi un nivel superior de rezistenta la forfecare si suport extins al dispozitivelor conectate. Fabricat intr-un singur pas utilizand un nou proces tehnologic de turnare prin inserare, conectorul include elemente metalice ce ii confera o rezistenta deosebita, acesta fiind ulterior ancorat foarte solid pe placa de circuite integrate prin intermediul unor puncte de lipire la cald suplimentare.

  ESD GUARDS

  Protectie impotriva descarcarilor electrostatice

  ESD Guards prelungeste durata de viata a componentelor si previne totodata stricaciunile provocate de descarcarile electrostatice, oferind protectie pentru pana la +/- 10kV prin aer si +/- 6kV prin contact — cu mult peste standardele utilizate in industrie, de +/- 6kV si +/- 4kKV.

  COMPONENTE TUF

  BOBINE TUF

  Bobinele TUF certificate la standarde militare asigura o alimentare extrem de stabila pentru CPU, imbunatatind astfel stabilitatea intregului sistem.

  CONDENSATORI TUF

  Toleranta cu 20% mai ridicata la variatiile de temperatura si o durata de viata de 5 ori mai lunga.

  COMPONENTE MOSFET TUF

  Componentele MOSFET din seria TUF trec teste de rezistenta la standarde militare si ofera o valoare RDS mai scazuta*.

  *O valoare RDS scazuta este echivalenta cu un nivel ridicat de eficienta energetica, generand astfel mai putina ca

  FUNCTII DE CONTROL FLEXIBILE PENTRU SOLUTII DE RACIRE

  SENZORI DE TEMPERATURA PENTRU GPU

  Temperatura sistemului reprezinta elementul de baza pentru stabilitatea unui PC, iar temperatura componentei GPU are o importanta deosebita. Placile de baza TUF Gaming folosesc aplicatia software Fan Xpert 4 Core, care poate fi folosita pentru a controla intr-un mod inteligent ventilatoarele, in functie de valorile raportate de mai multi senzori de temperatura, inclusiv temperatura de la nivelul placilor video ASUS*. Astfel, sistemul tau TUF Gaming este mereu racit perfect, indiferent de durata sesiunilor de jocuri.

  * Sunt suportate placi video ASUS din seria GeForce 700 sau mai noi.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020