Cod produs: CSARS6600XTO8GG

Placa video ASUS ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT, 8GB GDDR6, 128 bit

stoc epuizat
 • Descriere

  ROG Strix Radeon RX 6600 XT amplifica ratele cadrelor Full HD pentru a satisface cerintele celor mai recente afisaje de mare viteza. Ventilatoarele duale Axial-tech arunca in mod eficient aerul printr-un radiator mare pentru a mentine GPU-ul racit, iar condensatoarele, bobinele si MOSFET-urile de top ofera o cantitate perfecta de energie.

  Duo Dinamic

  Ambele ventilatoare Axial-tech dispun de inele de bariera cu jumatate de latime pentru a creste fluxul de aer prin reteaua de racire.

  Ventilatoare silentioase

  Ventilatoarele incep sa se invarta cand temperatura GPU atinge 60 Celsius si se opreste atunci cand temperatura scade sub 52 Celsius, contribuind la reducerea zgomotului atunci cand sistemul este la ralanti sau sub sarcina usoara.

  PCB - Componente premium

  Choke-uri din aliaj premium, condensatori din polimer solid si o serie de trepte de putere cu curent ridicat gestioneaza cu usurinta furnizarea de energie. Piesele Super Alloy Power II sunt lipite pe PCB folosind procesul nostru avansat de fabricare automatizata Auto-Extreme. Imbinarile precise si eliminarea erorilor umane asigura ca fiecare placa grafica indeplineste specificatiile noastre riguroase.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0