Cod produs: CSAT6900XTT16GG

Placa video ASUS TUF AMD Radeon RX 6900 XT TOP Edition, 16GB GDDR6, 256bit, TUF-RX6900XT-T16G-GA

5.00 din 5 (1 recenzie)
9.399,99 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  TUF Gaming

  Radeon™ RX 6900 XT

  TUF GAMING Radeon™ RX 6900 XT este o fiara tenace, cu un exterior metalic dur, racire super-eficienta si componente care ofera rezistenta sporita. O carcasa integrala din metal gazduieste trei ventilatoare axiale puternice, cu rulmenti duali pentru ventilator cu bile si lame suplimentare. Sub exoschelet, un radiator gros mentine termica sub control strict, iar componentele TUF, selectate pentru durabilitate si performanta maxime, pastreaza cardul inaintea pachetului. Ai cerut o masina rautacioasa... aceasta este gata de actiune.

  VENTILATOARE SILENTIOASE

  Pentru a consolida rolurile specializate ale ventilatoarelor centrale si auxiliare, sensul de rotatie al ventilatorului central este inversat. Acest lucru reduce turbulenta aerului din interiorul matricei de racire pentru o noua crestere a performantei termice generale. De asemenea, ventilatoarele vor incepe sa se roteasca numai atunci cand temperatura GPU-ului atinge 60 de grade Celsius si se vor opri cand temperaturile scad sub 55 de grade Celsius, contribuind la reducerea zgomotului atunci cand sistemul este in gol sau sub sarcina usoara.

  MAXCONTACT

  Pentru a obtine incalzirea de pe matrita si in matricea radiatorului, am folosit tehnologia MaxContact pentru a lustrui suprafata distribuitorului de caldura si a imbunatati netezimea la nivel microscopic. Un contact mai bun cu matrita pentru un transfer termic imbunatatit.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
  Include taxa verde: 10,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  0