Cod produs: CSAT6700XTO12GG

Placa video ASUS TUF Gaming AMD Radeon RX 6700 XT OC, 12GB GDDR6, 192bit, TUF-RX6700XT-O12G-GA

stoc epuizat
 • Descriere

  TUF GAMING Radeon™ RX 6700 XT este o fiara tenace, cu un exterior metalic dur, racire super-eficienta si componente care ofera rezistenta sporita. O carcasa integrala din metal gazduieste trei ventilatoare axiale puternice, cu rulmenti duali pentru ventilator cu bile si lame suplimentare. Sub exoschelet, un radiator gros mentine termica sub control strict, iar componentele TUF, selectate pentru durabilitate si performanta maxime, pastreaza cardul inaintea pachetului. Ai cerut o masina rautacioasa... aceasta este gata de actiune.
  Racire mai buna
  In aceasta generatie, designul de ventilator Axial-tech s-a maturizat cu un numar crescut de pale pentru toate cele trei ventilatoare: 13 pe ventilatorul central si 11 pe ventilatoarele auxiliare. Paletele suplimentare ale ventilatorului central si inelul de inaltime completa ofera o presiune statica sporita pentru a sufla aer direct pe distribuitorul de caldura GPU. Inelele de bariera de pe ventilatoarele laterale au fost reduse pentru a permite o mai mare admisie laterala si pentru a oferi un flux de aer mai bun prin matricea masiva de racire.
  Pentru a consolida rolurile specializate ale ventilatoarelor centrale si auxiliare, sensul de rotatie al ventilatorului central este inversat. Acest lucru reduce turbulenta aerului din interiorul matricei de racire pentru o noua crestere a performantei termice generale. De asemenea, ventilatoarele vor incepe sa se roteasca numai atunci cand temperatura GPU-ului atinge 60 de grade Celsius si se vor opri cand temperaturile scad sub 55 de grade Celsius, contribuind la reducerea zgomotului atunci cand sistemul este in gol sau sub sarcina usoara.
  MaxContact
  Pentru a obtine incalzirea de pe matrita si in matricea radiatorului, am folosit tehnologia MaxContact pentru a lustrui suprafata distribuitorului de caldura si a imbunatati netezimea la nivel microscopic. Planeitatea suplimentara permite un contact mai bun cu matrita pentru un transfer termic imbunatatit.
  Design cu 2.9 sloturi
  Distribuitorul de caldura atrage caldura in conductele de caldura care o transporta printr-un stiva de aripioare care umple cea mai mare parte din amprenta mare a cardului, cu 2.9 sloturi.
  Componente TUF
  Au fost selectati condensatori robusti de calitate militara pentru designul de putere al cardului. Ele si alte componente sunt lipite la PCB folosind procesul nostru de productie automatizat Auto-Extreme. Imbinarile precise si eliminarea erorilor umane asigura ca fiecare placa grafica indeplineste specificatiile noastre riguroase. Pentru a asigura o performanta ireprosabila atunci cand conteaza, cardurile sunt supuse unui proces de validare extenuant de 144 de ore.
  Strat metalic
  O carcasa prelucrata integral din aluminiu creeaza o carcasa exterioara robusta si un design industrial practic si o culoare in tonuri de gri se potriveste cu usurinta in orice constructie.
  Partea inferioara blindata
  Partea inferioara a cardului dezvaluie imbunatatiri suplimentare. Cea mai mare parte din spate este infasurata intr-o placa din spate metalica de protectie, care prezinta in mod proeminent o ventilatie larga. Orificiul de ventilatie permite aerului cald sa scape catre ventilatoarele de evacuare a sasiului, in loc sa fie reciclat inapoi in racitorul GPU. Un suport GPU ofera o stabilitate suplimentara conexiunii critice dintre matrita si distribuitorul de caldura. Otelul inoxidabil este utilizat pentru suportul I/O pentru a proteja porturile si pentru a oferi o montare mai sigura. Si un comutator Dual Bios amplasat convenabil permite personalizarea profilului de performanta implicit al cardului fara software.
  Front functional
  Elementul RGB din partea frontala poate fi personalizat pentru a afisa o serie de efecte estetice si functionale si, de asemenea, poate fi sincronizat cu alte componente ASUS pentru a permite o iluminare uniforma. Pentru a indeplini cerintele de alimentare ale Radeon RX 6700 XT, sunt prezenti doi conectori de alimentare cu 8 pini, impreuna cu LED-uri la bord care se aprind daca conectorii de alimentare PCIe ale PSU nu sunt conectati corect. Stalpii structurali ai unui cadru metalic armat incorporat sunt, de asemenea, vizibili aici si adauga un strat literal de durabilitate.
  Performanta puternica pentru 1440p
  Placile grafice AMD Radeon™ RX 6700 XT ofera jocuri serioase la 1440p si rate de cadre foarte ridicate. Obtineti pana la 40 de unitati de calcul de inalta performanta, AMD Infinity Cache revolutionar si pana la 12 GB de memorie GDDR6 dedicata. Experimentati noi niveluri de performanta in jocuri cu tehnologia AMD Smart Access Memory atunci cand asociati o placa grafica AMD Radeon™ RX 6700 XT cu un procesor desktop AMD Ryzen™ 5000 Series.
  Vizualizari vii
  Cu tehnologii captivante de jocuri si suport pentru DirectX ® 12 Ultimate, placile grafice AMD Radeon™ RX 6700 XT va atrag in actiune. Experimentati jocurile la 1440p cu iluminare, umbre si reflexii realiste, impreuna cu detalii bogate, datorita DirectX ® Raytracing (DXR), umbrire cu viteza variabila (VRS) si caracteristici AMD FidelityFX, optimizate pentru arhitectura AMD RDNA™ 2.
  Experiente ridicate
  Treceti la nivelul maxim de raspuns si joc fara probleme cu tehnologia de joc cu latenta scazuta de la AMD Radeon™ Anti-Lag si AMD Radeon™ Boost. 1, 2 Imbunatatiti-va experienta de joc cu cea mai recenta tehnologie HDMI™ 2.1 VRR, cu peste 1300 de afisaje pentru jocuri AMD FreeSync™ 3 din care sa alegeti si suport pentru placi de baza cu tehnologie PCIe® 4.0.
  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0