Cod produs: CSAT3060O12GV2G

Placa video ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3060 V2 OC Edition, 12GB GDDR6, 192 bit

2.003,98 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  ASUS TUF Gaming GeForce RTX ™ 3060 V2 OC Edition 12GB GDDR6 design buffed-up cu performante termice superioare.

  Multiprocesoare de streaming NVIDIA Ampere: elemente de baza pentru cele mai rapide si mai eficiente GPU-uri din lume, noul Ampere SM aduce de doua ori randamentul FP32 si o eficienta energetica imbunatatita.

  Nuclee RT de generatia a 2-a: Experimenteaza un volum de procesare dublu fata de nucleele de Ray Tracing (RT) din prima generatie, plus RT si shading simultane pentru un nou nivel de performanta in materie de ray tracing.

  Nuclee Tensor de generatia a 3-a: Obtine un volum de procesare dublu cu raritatea structurala si algoritmi AI avansati precum DLSS. Acum cu suport pentru rezolutii de pana la 8K, aceste nuclee ofera un spor masiv de performanta in jocuri si noi capabilitati AI.

  Editie OC : Boost clock 1882 MHz (modul OC) / 1852 MHz (modul Gaming)

  Designul ventilatorului axial-tech a fost nou ajustat cu o directie inversata a ventilatorului central pentru mai putine turbulente.

  Rulmentii cu doua ventilatoare cu bile pot rezista de pana la doua ori mai mult decat modelele rulmentilor cu manson.

  GPU Tweak II ofera ajustari intuitive ale performantei, controale termice si monitorizare a sistemului.

  Construita TUF

  TUF GAMING GeForce RTX™ 3060 a fost reconstruita din temelii pentru a oferi o alimentare si o racire mai robuste. O noua masca complet metalica acopera trei puternice ventilatoare axial-tech, care utilizeaza rulmenti rezistenti cu bile duble. Rotatia ventilatoarelor a fost optimizata pentru reducerea turbulentelor, iar un mod stop opreste toate cele trei ventilatoare atunci cand temperaturile sunt suficient de mici. Sub acestea, un radiator gros mentine echilibrul termic sub un strict control. Functii aditionale, inclusiv componentele TUF, tehnologia Auto-Extreme si decupajul pentru ventilatie din placa de ranforsare fac aceasta placa TUF o adevarata uzina grafica. Pentru constructorii care cauta un nou „prieten de nadejde”, aceasta placa le ofera tot ce au nevoie.

  Ventilatoare - IMBUNATATIRI Axial-tech

  Placile TUF Gaming se bazeaza pe designul testat si confirmat Axial-tech pentru ventilatoare, cu trei ventilatoare care lucreaza in tandem pentru a satisface necesitatile termice ale acestui model de top de la NVIDIA. Ventilatoarele au rulmenti cu bile duble care asigura o performanta consistenta si o longevitate sporita comparativ cu rulmentii cu lagare sau de alte tipuri.

  Ventilatoare – Directii noi

  Ventilatoarele au fost reglate inteligent cu o rotatie inversa pentru cel central, ceea ce reduce turbulentele, iar modul stop-ventilator intra automat in functiune atunci cand temperatura GPU-ului scade sub 55 de grade.

  PCB - COMPONENTE TUF

  Componentele pentru placile grafice TUF Gaming sunt selectate pe baza durabilitatii si performantelor lor. In plus fata de bobinele si MOSFET-urile de top, condensatorii satisfac cerintele certificarii de clasa militara, care diferentiaza placile TUF de restul placilor competitoare. Componentele sunt lipite pe PCB prin intermediul procesului nostru de productie avansat si automatizat Auto-Extreme. Imbinarile netede de pe spatele PCB-ului si eliminarea erorilor umane asigura faptul ca fiecare placa se conformeaza riguroaselor noastre specificatii. In final, pentru a asigura o performanta impecabila atunci cand conteaza, placile sunt supuse unui proces de validare extrem de riguros, care dureaza 144 de ore.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0