Cod produs: CSATR3070O8GV2G

Placa video ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3070 V2 OC Edition, 8GB GDDR6, 256bit

5.00 din 5 (1 recenzie)
3.039,99 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  TUF GAMING GeForce RTX 3070 a fost dezasamblat si reasamblat pentru a oferi o putere si o racire mai robuste. Un nou invelis din metal gazduieste trei ventilatoare puternice cu tehnologie axiala care utilizeaza rulmenti dubli durabili si ventilator cu bile. Rotatia ventilatorului a fost optimizata pentru turbulente reduse, iar un mod de oprire, reduce functionalitatea ventilatoarelor la temperaturi scazute. Dedesubt, un radiator gros tine termicele sub control strans. Functiile suplimentare, inclusiv componentele TUF, tehnologia Auto-Extreme si ventilarea placii din spate fac din TUF un dipozitiv adecvat pentru gaming.

  Rotatii in directii opuse

  Pentru a consolida rolurile specializate ale ventilatoarelor centrale si auxiliare, directia de rotatie a ventilatorului central este inversata. Acest lucru reduce turbulenta aerului in interiorul retelei de racire pentru un alt impuls la performata termica generala. De asemenea, ventilatoarele se opresc complet atunci cand consumul de energie este scazut si temperature GPU scade sub 50 grade Celsius, mentinand nivelurile de zgomot reduse atunci cand sistemul este sub o sarcina usoara.

  TUF Gaming GeForce RTX ™ 3070 V2 OC Edition 8GB GDDR6 cu LHR ofera un design buffed-up care ofera performante termice superioare.

  • Multiprocesoare de streaming NVIDIA Ampere: elementele de baza pentru cel mai rapid si mai eficient GPU din lume, noul Ampere SM aduce de doua ori capacitatea FP32 si o eficienta energetica imbunatatita.
  • Coreea RT de a doua generatie: experimentati de 2 ori viteza de transfer a nucleelor RT de prima generatie, plus RT simultan si umbrire pentru un nivel cu totul nou de performanta de urmarire a razelor.
  • Nucleuri de tensiune de generatia a treia: obtineti pana la 2X randamentul cu raritate structurala si algoritmi AI avansati, cum ar fi DLSS. Acum, cu suport pentru rezolutie de pana la 8K, aceste nuclee ofera un impuls masiv in performanta jocului si in toate capacitatile AI.
  • Aceasta placa grafica GeForce RTX 3070 cu LHR (rate hash lite) ofera o rata ETH de 25 MH / s (estimata).
  • Editie OC: Boost clock 1845 MHz (modul OC) / 1815 MHz (modul Gaming).
  • Proiectarea ventilatorului cu tehnologie axiala a fost recent reglata cu o directie centrala inversata a ventilatorului pentru mai putine turbulente.
  • Rulmentii cu dublu ventilator cu bile pot rezista pana la doua ori mai mult decat modelele rulmentilor cu manson.
  • Condensatoarele de calitate militara si alte componente TUF sporesc durabilitatea si performanta.
  • GPU Tweak II ofera ajustari intuitive ale performantei, controale termice si monitorizare a sistemului.

  Elementul RGB din partea superioara poate fi personalizat pentru a afisa o serie de efecte estetice si functionale si, de asemenea, poate fi sincronizat cu alte componente ASUS pentru a permite o iluminare uniforma. Un conector cu 8 pini indeplineste cerintele de energie ale GeForce RTX 3070, iar LED-urile de la bord se aprind daca conectorii de alimentare nu sunt conectati corect.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  0